Alla inlägg den 17 april 2008

Av My & Elin - 17 april 2008 13:16

Nu är Mysan tvungen att skriva något hugg tillbaka... :)

Så ja, nu triggar vi varandra här lite.

Byggan, bara så du vet, är det över tre månader sedan du gav ditt nyårslöfte till mig om att du skulle blogga. Sen skyllde du på att du inte hade någon dator hemma. Vad jag vet så har du nog köpt en dator nu??

Igår senast mailade vi om bloggen, Jag undrade om du ville skriva något där? Fick till svar, "Ja, jag måste lära mig att blogga. Men så länge... :)"


Sedan i lördags har jag lärt mitt ett par nya ord, bla STOLT (=på Ängelholms-språk, impad). Jag är stolt över ditt pass igår. Att de där killarna (KIDZEN) var några småttingar skiter vi i. Kul att du tog mer vikter än dem!! Haha! Bra att du håller uppe vår image! Visste inte att vi hade en image, men okej...

Du är min PT!


Dessutom borde du få all heder att du orkar med ett heltidsjobb och samtidigt plugga på distans! Det hör även till att du har en duns med vänner att träffa, Tjejklassikern i sikte och underbara Assi.


Det var tänkt att detta inlägget skulle bli ett riktigt "pay back"-inlägg, men tyvärr. Vi vet att Mys stora problem är att hon är för snäll ibland, men lite skit fick du i början!!


Kram på dig Byggan! Like ya!



Av My & Elin - 17 april 2008 13:08

Här kommer en rapport från Bygg. En parentes är att My skrivit överskriften då Bygg inte kommit på någon, tycker denna passar ganska bra efter hon läst rapporten... Tack för den ja!!


Först hade jag tänkt att jag skulle börja blogga själv…. Vilket dessutom är mitt nyårslöfte, men det är bekvämare på detta sätt och dessutom så är ju My så himla duktig att blogga. Jag känner mig inte heller riktigt anförtrodd att skriva fritt på bloggen. My mailade nämligen mig i morse och sa att jag fick skriva ihop ett utkast om min träning igår och sen maila det till henne!!! Ska hon nu först också godkänna allt jag skriver :).

Åter till det som jag skulle skriva om träningen igår! Jag hade för en gångs skull planerat och förberett min träning ordentligt. Väskan packade jag 06:45 innan jag gick till jobbet. Jag skulle nämligen iväg på tjejkväll ute i Vejbystrand efter träningen så det var lite tajt om tiden. Nå väl 16:40 hämtar jag Assi på dagis (min hund alltså bild kommer ev senare) går hem med henne hämtar min färdigpackade träningsväska och tar med Assi som snällt får vänta i bilen medans jag försöker förbättra beach -08 formen på en timme. Jag startar med lite uppvärmning på roddmaskinen sen några ryggövningar och överraskar killarna som jag tar över maskinen efter med att lägga på mer vikt än dem, imponerar även på mig själv lite men försöker hålla igen mina glädjetjut. Jag och My har ju byggt upp en viss image på Friskis så vi lite att leva upp till. Vet inte om min stolthet försvinner när jag berättar att killarna i fråga var två stickor och inte en dag över 16, men det hör väl inte hit utan vad som räknas är ju hur tungt man kör på gymmet eller? Efter detta blev det några övningar för axlar, triceps, mage och bröst. Känns bra i kroppen idag har bara lite träningsverk vid skulderbladen.  


Ikväll blir det ingen träning. Börjar nämligen bli förkyld inte bra alls och sen har jag en hel del plugg att göra också.

Det ska bli väldigt skönt första veckan i juni när kurserna är avslutade! 


Over and out Byggan

Ovido - Quiz & Flashcards