Alla inlägg den 16 augusti 2008

Av My & Elin - 16 augusti 2008 14:48

Samlingen i Åstorp kl 10.15 Där mötte Roger upp sig i sin fina outfit! Uppklädd för dagens DM-match mot VV84.

Härligt att äntligen få entra planen igen. För Elins del var det längesedan hon spelade en match. Å vad hände Elin? Du stänkte in 2 bollar!! Nytändning, go motivation... Å/K är nog bra för oss.

My lyckades också hitta rätt. 5 bollar i mål (första var dock tveksam, kunde likväl vara Petras). Detta är bra för oss, lite självförtroende är aldrig fel. Med tanke på hur förra säsongen gick så var detta precis vad vi behövde.

Vinst med 11-2. Vår femma, Elina, Bygg, Marlan, Petra och My, gjorde 8 mål tillsammans!! Succé.


Nu är vi utmattade, hungriga. Ni får gå in på www.akibs.se under kvällen. Det kommer säkerligen upp ett referat på matchen där!


Over and out.

Av My & Elin - 16 augusti 2008 08:19

Vi var som sagt på poolparty hos Roger och Pernilla igår. Det var väldigt trevligt! Det enda som fattades var möjligtvis värmen och solen! Det fanns dock några stycken som trotsade kylan och kollade in den snygga poolen och bubblet, Roger, Oskar, Katta, Bygg, Hanna (gjorde bomben...akta Kattas smink!!) och Marlan. My vet vi är en badkruka, men det där bubblet kunde hon nog sitta i, var dock lite rädd för att förkylningen skulle komma tillbaka till matchen. Bygg hoppade i den stora poolen, ca 21 grader. Hon gjorde en del läten och sa att det var kallare än i Vansbro! Okej...

Vi fick god mat. Grillad kycklingfilé, potatisklyftor, sallad, bröd (ala Pernilla, gott!) och såser (Mys favvo Tzaziki...).

Det blev även en frågesport som Roger satt ihop. Frågor om div 2 förra säsongen och om Å/K. My, Bygg och Marlan fick inte så många poäng. My lyckades inte ens få rätt på frågan om vilken plats Strövels kom på i tabellen...

Helt plötsligt var klockan över 23 och vi kom på att det kanske är dags att åka hem och ladda!

Vi tackar Roger och Pernilla för att ni hade ett perfekt Poolparty hemma hos er!!


Match idag. DM mot VV84. Hur mår vi??


Elin:

Jag har tagit en dusch för att bli av med klorlukten. Tycker att jag är stel i min nacke. Det är nog dags att stänga fönsret så det inte drar på mig. Kändes tomt att vakna upp ensam, får väl försöka njuta av stunderna man har för sig själv. (Obs! Det är ingen kille som är sällskap i vanliga fall, det är schäfern Assi.) Nu ska jag äta lite sen blir det en liten promenad. Ska bli roligt att spela! Länge sedan jag kände att jag var laddad inför en match. Jag har kommit på att lägga ner de svarta strumporna och tagit fram min vattenflaska...

Jag har även tagit på mig de vanliga matchtrosorna och lagt ner min Ldb flaska i väskan. Detta är min matchritual!


My:

Ja, ni som känner mig vet att jag är nervös och totalt fokuserad redan nu. Å ja, har besökt toaletten x antal ggr redan.

Känns riktigt bra att få spela igen! Just så som jag mår nu är underbart! Det pirrar gott i magen och jag vill bara komma ut på planen för då släpper allt och jag är rejält taggad!

Jag har ätit min vanliga brottarfrukost. Smoothi och två grova mackor. Denna gången lyxade jag till det med köttbullar på!

Kollar på OS, gör mig ännu mera matchsugen!

Ska vara hos Elin 8.45 för en liten promenix. Måste packa min väska. Vi blir hämtade 9.45 hos Elin och jag måste hinna ta en smoothi till!

Matchritualer? Jag har bytt linnet jag brukar ha under matchtröjan. Hade ett vitt förra säsongen i Strövels och det gick ju inte bra! Jag slår till med ett orange/terracotta istället...


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards