Alla inlägg den 27 augusti 2008

Av My & Elin - 27 augusti 2008 15:29

Börjar dessutom bli förkyld så jag har ringt min husläkare och hon har skrivit ut några piller till mig ska gå och hämta ut dem på fikarasten. Hon, alltså min husläkare var inte alls så skämtsam som jag var när jag frågade om hon hade någon dunderkur hon kunde ge mig eftersom jag skulle på semester. Utan till svar fick jag nä du lille vän några dunderkurer har jag inte och dessutom så tror jag inte heller att penicillin hjälper om du har en virusinfektion, men jag fick ett recept på det ändå. Resfeber drabbas inte jag av, det jag har glömt finns ofta att köpa på plats. Bara jag har PPPB med mig så klarar jag resan. Nu undrar ni säkert vad PPPB är det är pengar, pass, piller (måste ju veta vilken dag det är) och biljett! Igår kväll strök jag min tvätt som legat nästan 2 veckor eller rättare sagt högen har fyllts på under tiden, men igår så tog jag tag i det och samtidigt som jag dreglade över Duncan i Bigshots strök jag med en väldans fart, behövde aldrig fylla på strykjärnet med vatten utan det räckte med…. Nä nu spårar jag ur. Känner mig lite stressad när jag skriver, har hur mycket som helst att göra. Packat har du väl gjort frågade jobbarkompisarna i måndags… jag har endast lagt fram badkläderna, så det blir packning ikväll.

Tycker ni om kor måste ni lyssna på detta:

http://www.rixfm.se/sound.php?id=126-2008082684753-0

Over and out.

Byggan
Av My & Elin - 27 augusti 2008 12:48

Jag mailade Byggan imorse. Frågade om hon hade resfeber, om hon packat... Inget svar. Hon har nog massor att göra på jobb i och med att det är sista dagen innan semestern för henne.

Vi ska köra i natt kl 3.00 Hmm. För att förbereda mig på detta uppdrag så har jag stängt ute grannen så jag kunde lägga mig i tid igår. Pigg och go, blev resultatet!! Jag har dessutom fixat en CD-skiva till mig med massa bra musik, så jag kan skruva upp volymen i bilen när jag kör hem från Sturup. Allt för att inte somna.


Jag har inte tränat på två dagar. Det kryper i kroppen. Igår fick det dock bli drygt en timmes snabb promenad. Skönt... Ikväll har jag bestämt mig för att träna innebandy! Riktigt taggad.


Har fått en god nyhet idag. Jag och Checke drar till NY i oktober och vi vill gärna kolla på Rangers. Framför allt Lunkan... Vårt hotell har biljetter till oss. Dock lite dyra så min kollega med massa kontakter där borta ska försöka fixa billigare. Vi kommer alltså få titta på NHL-hockey. GRYMT!


Over and out.

My

Ovido - Quiz & Flashcards