Alla inlägg den 20 augusti 2008

Av My & Elin - 20 augusti 2008 10:41

Imorse mailade jag till Elin, att vi var tvungna att blogga lite om gårdagen. Till svar fick jag att det kommer ett inlägg alldeles strax!

Kul att du skrev så mycket! Bra inlägg dessutom, riktigt roligt! :) Jag vill bara klargöra vissa grejor så ni där ute inte tror jag är en slashase...


Som sagt, smyckespartaj hos mig igår. Vi var 11 tjejer (ja, jag kallar även er över 50 så...snällt va?), alla laddade för en ordentlig shoppingkväll! Precis som Elin skriver, shopping är paradiset! Så lycklig man blir!

Ang det där med maten. Jag och min mamma hade kommit överrens om att hon skulle titta in hos mig lite tidigare för att hjälpa mig med maten. När jag kommer hem från jobb kl 16.45, så är hon redan i min lägenhet. Min kära mamma ropar från köket:

"Du är själv va? För jag står bara i mina underkläder!" Varmt i min lya??

Mmmm, jag är själv. Mamma hade varit snäll och redan börjat förbereda kasslersalladen. Pga att mitt kök är så litet så ville vi inte trängas där båda, så jag dukade istället. Jag gjorde faktiskt något... Men kommentaren Elin skrev stämmer, min mamma jobbar bara halvtid och har så gott om tid!! :)

Min mamma hann dessutom med en pratstund med Henke, min granne, på balkongen. De har en date imorgon. De ska kolla på innebandy tillsammans...

Ja, min granne var ett hett ämne under middagen. Framför allt min kollega Kittel hängde ut över balkongen för att få en skymt av honom. Som sagt, vi är enbart kompisar. Skulle det bli mer så lovar jag berätta detta!

Den där kakan mamma tagit med som Elin inte skrev lockade så mycket. Stämmer till viss del. Det ni inte vet, som var hos mig igår, är att jag höll mig passiv i början när ni grävde bland halsbanden och tillbringade mycket tid hos kakan i köket. Vad annars? I love cookies...


Vad är det för serie, Big shots? Jag sätter igång min tv ungefär 2 ggr i veckan så jag har noll koll!


Ang körningen till Sturup, så ställer jag som sagt upp. Du vet varför jag gärna hjälper till Elin, å det har inte att göra med att du ska berätta för alla att Henke och jag bara är kompisar, men det är bra att du förtydligade detta!!

Ja, tiderna är ju fina... Lite godis i bilen och hög musik så ska jag nog kunna köra!


Elin har nog vilodag idag. Jag kör på gymmet efter jobb. Imorgon har vi match och vi kommer rapportera vårt tillstånd och känslor inför den i kväll eller imorgon bitti.


Over and out.



Av My & Elin - 20 augusti 2008 09:03

Igår var det smyckesparty hos My. Jaja, vi vet ni killar drar en djup suck och tänker, det blir nog dyrt och ni tjejer tindrar med ögonen och tänker, när är nästa party?

Man blir nästan rädd för sig själv när man tänker på vilken förlösande känsla shopping har :). Nu åter till igår ikväll.

Vi startade med att äta kasslersallad som Mys mamma hade varit snäll och gjort. My själv tackade genom att säga "hon jobbar ju bara 50% så hon har ju tid att ta lite extra jobb". Salladen var mycket god och den tackar vi Anti för. Gästerna tycker nog det är bra att vi, jag och My, äter som om vi aldrig sett mat för, då känns det ju inte som om de själva tar så mycket.

Mys granne skulle ut och åka motorcykel när vi satt och åt och hade han kollat upp mot Mys balkong, så hade han fått se 4 trynen tryckta mot rutan. Man kan säga att han var kvällens snackis...och My gjorde ett gott försök att förklara att de endast var "vänner". Hahaha, ta den med rödluvan också!!

Efter maten bjöds det på fika som Mys mamma också varit snäll att fixa, men det lockade inte så mycket utan istället blev det huggsexa i sovrummet om alla fina halsband. Skämt och sidor, det var ganska lugnt och det prövades till höger och vänster. Jag vet inte riktigt vilken demon som kommer in i kroppen men man får en känsla av att man är jättesjuk och blir endast bra om man får handla allt man vill ha och därför gjorde vi det. Jag skulle dock ändra på allt jag hittade så jag får vänta 2 veckor på mina halsband. Mysan gjorde också några specialare men fick i alla fall med sig 2 halsband och ett armband. Kvällen slutade strax efter 21 och på vägen hem kommer jag på att jag håller på att missa Big Shots...så det blir snabba steg hemåt. Duncan han är så snygg! Rekommenderas om ni inte har sett serien innan.


Under kvällen blev det även diskussion om min Kreta resa och självklart erbjöd My att både skjutsa mig tidigt på morgonen och hämta mig sent på natten. Min kommentar på detta, men My du vet ju inte vilka tider det är än... Och får då till svar att det spelar ingen roll, det är klart jag ställer upp! Då fattar jag, vad är hållhaken??? Tillbaka får jag en konstig blick och jag får bekräfta inför alla som är där att grannen och My endast är kompisar.


Här kommer tiderna My

Flyget går 06.35 från Sturup och incheckningen stänger 05.00 så vi får åka...mycket tidigt!

Hem lyfter jag från Kretaland 22.15 och beräknas landa 01.35 väldigt sent om man ska upp och jobba dagen efter!


Over and out.

Byggan

Ovido - Quiz & Flashcards