Alla inlägg den 29 augusti 2008

Av My & Elin - 29 augusti 2008 11:59

När jag skulle välja kläder i morse, såg jag att det var fint väder och ville gärna passa på att använda kjol. Tog fram min favvokjol som jag haft i ett par år, har alltid passat... Mmm, jag vet att den kanske satt lite tajt redan i maj/juni, optimistisk som jag är så kommer den nog passa fint idag! Tji fick jag. På kom den, men VÄLDIGT tajt. Jaha... Tog fram en annan kjol. När jag väl fått den över höften och rumpan så gick det bra, den blev det.

Tjejer, ni vet hur det känns när kläder som man har haft ett tag, helt plötsligt inte passar! Deprimerande?? Lagom... Det här med att träna så mycket har alltså sina baksidor också. Fasen att vi pumpade våra lår och rumpa så mycket innan cyklingen. Visst det var ju bra också, för vi var inte trötta efter loppet. Sen kommer man till sommarträningen med ÅK och Elina kör fina fyspass... Låren växte ytterligare.

Som Elina har skrivit i en tidigare kommentar, " Ni borde tacka mig för att ni får köpa ny garderob". Okej, det är sant, men jag ska inte shoppa kläder förrän NY och det är drygt 1,5 månad kvar. Får snart gå med rumpan bar!

I-landsproblem kan man kalla detta. Det positiva är att jag spelar mycket bättre innebandy nu när jag gått upp några kilo och lagt på en massa muskler... Sen mår jag ju faktiskt bra och det är väl viktigast.


För att få mig själv på gott humör spelade jag Velvets nya låt riktigt högt i bilen!

När jag kom till jobb ringde jag upp Checke. Vi beställde biljetter till NY Rangers-Pittsburgh den 25 okt! Så himlans coolt! Det är en av mina drömmar att kolla på NHL-hockey. Helt plötsligt är jag på fantastiskt fredagshumör!


Ser fram emot dagen i Götet imorgon. Tar kameran med mig så jag kan lägga upp lite kort här, länge sedan ni fick se bilder.


Over and out.

Mysan


Av My & Elin - 29 augusti 2008 08:19

I morse när jag satt och åt frukost tänkte jag på bloggen, vad ska jag skriva om idag då??

Får någon minut senare ett sms. Jaha, vem är det ifrån? Mamma brukar skicka på morgonen, men nä, hon är ju sjuk och lär inte vara uppe vid denna tiden...

Det var från Katta, målvakt i ÅK. Sms lyder som följer:


" Hej hej. Vill du ha lite roliga kommentarer till bloggen så kommer här lite. Kommer dock göra narr av mig själv. Jag, Sandra Olander o Pommer var damlagets representanter då herrlaget åkt till Landskrona för en träningsmatch. Roger var så klart där och några till kända Åstorps ansikten. En liten kär klack. Då jag och Amanda körde själva blev det inte så mycket snack om hur vi skulle hitta dit utan det fick bli ett senare projekt. Vägarbetet vid vår avfart störde oss inte i vårt killsnack utan vi körde glatt förbi där vi blev hänvisade med stora skyltar att köra av. Hmm behöver jag säga att vi kom sent till matchen efter att vi fått köra genom hela Landskrona för att komma till hallen. Väl där fick vi se en underhållande match med mycket mål. 8-4 till Åstorp.Spelare som förtjänar extra beröm, Martin B, Fluan, Anton o den självklara giganten Andy i mål. Min idol. När vi ska hem säger Roger till oss...det här var den bästa taktiska match jag sett herrarna göra. Jag säger då...sånt ser inte jag. Olander knäcker mig då med den briljanta kommentaren...jag vet inte ens vad det betyder. Haha haha. Gissa om det skrattades rejält  på parkeringen. Ja det var väl lite om du inte hade något annat att skriva om. Ses i morgon. Då blir det åka av. Ha det gott. Puss"


Herregud. För det första, shit vilket långt sms!!! För det andra, jag fick mig ett härligt skratt direkt på morgonkvisten. Kan man börja dagen bättre?

Jag tänkte direkt, skönt att man valde ÅK inför denna säsong. Trivs kanon. De har tagit in oss nya i laget på ett fantastiskt vis, vi är i gänget på nolltid. 

När jag sedan skulle välja kläder inför dagen, så kom jag helt plötsligt på massor att skriva om. Kommer lite senare på förmiddagen!


Over and out.

My 

Ovido - Quiz & Flashcards