Alla inlägg den 19 augusti 2008

Av My & Elin - 19 augusti 2008 08:03

Vi har konstaterat att måndagar kommer bli stressiga. Man hinner komma hem från jobb, packa väskan och sedan är det dags att köra till Åstorp! Det positiva med den tidiga träningstiden är att man kommer hem i tid...

Elin hade inte hunnit byta om innan vi körde. Alla står samlade vid kiosken, då Elin kommer upp. Dialog mellan Elina, tränare, och Bygg:

E:Det var snabbt ombytt!

B:Jag är van vid att klä av mig snabbt!

Hmmm... Ett litet skratt kommer från oss. Var tusan får du dina snabba kommentarer ifrån Elin??

My måste införskaffa sig en sådan, vad heter det diktafon?? Så hon kan sätta den framför munnen när någon sagt något roligt och be dem repetera!! Dialogerna blir inte exakt som de var just vid tillfället. Dåligt minne...

Väl i Åstorp, regnet upphörde snällt när vi skulle ut och ta en uppvärmnings joggingtur. Vi fick förresten även hälsa på Roger Pålsson, vår coach. Verkar trevlig, men vi kan inte ge honom något mer omdöme då han mest iaktog oss på träning, vilket vi kan förstå då det var första gången han var där med oss! Kommer större rapport om honom senare!

Efter joggingturen blev det snabbhet i hallen. Började med lite hopprep. Vi var inte med på lägret i Halmstad då tjejerna fått sig en lektion i att hoppa hopprep och det märktes. Vi var ganska kass på det. Framför allt att hoppa baklänges!! Sedan la de ut några "stegar" på golvet som vi skulle hoppa runt i. Blev några ryck också.

Det kändes hemskt segt i benen! Bygg hade ont på sidan av underbenet (själv skulle hon sagt sidan av vaden...). Från cyklingen?? Matchen satt förmodligen också i kroppen än.

Sedan fick vi spela. Vår femma bestod av Bygg, Hanna - backpar, Elina - center och Bella, My - forwards. Vi ska väl inte riktigt berätta här vad vi övade på, med tanke på att ev motståndare läser bloggen. Det gick dock bra för oss, ganska. Roger, vår coach, tyckte att vår femma var het. Hmmm...vi har dock sett bättre dagar!


Vi blev båda uttagna till matchen på torsdag. Det är träningsmatch mot Fbc elitlag. Hihi. Det känns lite som domedagen, men vårt läge är perfekt! Fbc bör, enligt pappret, utklassa oss, men de ska nog inte vara så malliga! Vi kan stå upp!

Vi behöver nog en rejält peppande publik, så ni får gärna komma till hallen i Ängelholm kl 20.15


Imorse startade Elin dagen på gymmet. My har vilodag idag, hinner inte träna, utan tar gympasset imorgon istället.


Over and out.


Ovido - Quiz & Flashcards