Alla inlägg den 31 augusti 2008

Av My & Elin - 31 augusti 2008 15:43

Då ska jag fortsätta berätta om Göteborgsresan...

Efter matchen åkte vi till en liten restaurang där vi skulle få pastabuffé. Alla hade nog förberett sig på just en buffé där man kunde gå och plocka lite vad man ville, mn så blev det inte. Vi fick in vars en tallrik med pasta och kycklingsås. Det var gott ändå!

Tror att det var Jenna som hade fått för sig att alla heter Glenn i Göteborg. De lurade i Olander att servitören vid vårt bord hette just Glenn. När han kommer till bordet , så tilltalar Olander honom självklart Glenn! Ett gott skratt igen.

Sedan bar det iväg till Liseberg. Elina körde. Vet inte riktigt vilken körskola hon gått på, men i hennes värld kör man mot rött och stannar vid grönt... Vi hade himla kul i bilen. Elina, klandrar dig inte. Göteborg är en stad med ett virrvar av gator, filer och sparvägar precis överallt!

Från parkeringshuset gick vi igenom Focus-gallerian för att komma till Liseberg. Några skulle ta ut pengar, jag och Elina letade efter en toalett. Mot oss går en skitsnygg kille! Tankarna flyger runt i huvudet. Vem e det? Shit, vem e det? Det kan inte vara Lunkan? Jag tar Elina i handen, drar henne med mig och går bredvid snyggingen, kolla kolla!! Jag är i himlen. Det var inte Lunkan, men väl hans bror Joel! Ååååååå, sen gick han in på Ica, attans att jag inte följde med...

Väl på Liseberg så åktes det och åktes det... Vi hade riktigt kul! Det bästa var nästan när vi var inne i Hotell Gasten. 8 skrikande tjejer och 1 stirrig man! Den stirrige mannen är the coach Roger. Han var precis ingen gentleman när vi skulle in i spökhuset. Alek frågade honom, vem av oss ska gå sist? han var väldigt snabb på att svara, eee, DU!

Roger gick bakom mig, han trampade av mig skorna x antal gånger och höll väldigt hårt på mina axlar. Tom en tuffing som Roger var alltså rädd! Jag kan erkänna att det kom en tesked blött...


Det hände självklart massor, men jag minns inte allt nu. Behöver lite uppdatering från er andra!

Lägger upp en del bilder, fotograf My Gullberg och Marlene Christenson.


Over and out.

My

Av My & Elin - 31 augusti 2008 12:41

Jag vet knappt var jag ska börja. Är det någon som har en fungerande diktafon liggandes som inte används? Kan lova att den skulle komma till användning hos mig. Kan ju inte springa runt med ett anteckningsblock och penna eller skriva anteckningar i mobilen hela tiden... Det är sjukt med roliga grejor det sägs hela tiden och jag hinner inte med. Så, nu behöver jag kanske er hjälp. Skicka gärna ett sms till mig eller lägg in en kommentar här ifall jag glömt något viktigt!!


Elina hämtade upp oss (mig och Marlan) kl 7 och färden begav sig först till Båstad för att hämta upp Katta. Ingen Katta på samåkningsplatsen. Nehe, hon brukar ju vara sen förstås. Hon kom till sist, 7 min sen enligt Elinas klocka och 5 enligt Kattas. Hon packade ut väska efter väska, kasse efter kasse ut hennes pappas bil. Var ska hon hän??? Jo, hon hade förstås planer på att gå ut i Hbg efter Göteborg tillsammans med Jenna. Självklart visste hon inte vilken klänning hon skulle ha på sig, så hon tog med två stycken. Väl i bilen studerades hennes ben. "Oj, jag var visst lite slarvig i duschen i morse."

Jag hade gjort en skiva till bilresan. Den blev nog både sågad och hyllad... I love it!

Kl 8.30 stannade vi för frukost i ... ja just det. Torpasjön? Jag hade då varit kissig i ca 30 min. Med tanke på att jag haft blåskatarr 2 dagar innan var jag lite orolig för min blåsa och sa till Elina att det går ju alltid att tvätta sätena. Väl vid rastplatsen hann hon knappt stanna bilen förrän jag hoppat ut och slängt mig in på utedasset. Å tusan vad det luktade där inne och jag som behövde vara där ett bra tag... Kul info kanske?

Det blev frukost med hela gänget. 12 spelare, Roger "the coach", ett par föräldrar, syskon och kompisar.

I bilen igen. Vi bytte skiva med Rogers bil. Jennas. Hmm, skitbra. Marlan och Katta diggade den. Här blir det väldiga missförstånd då Katta säger något i stil med att denna videon till låten är också bra! Elina hör fel och hugger direkt:

"Passar det inte så kan du byta bil!!"

 Vi övriga, va??? Hon trodde att Katta sagt på ungefär, att det var ju en rolig bil...  Ett gott skratt och kul att höra Elina ryta till!

Vi anlände till Svingelhallen (?) kl 9.30 ca. Vi tig en promenix, tog lite snack. Jag fick äran att spela center. Elina frågade mig i veckan hur jag ställde mig till att spela center. Mitt svar, Jo, jag har spelat center en gång och då gjorde jag självmål.

Jäkligt svårt. Jag stod nog för de flesta målen vi släppte in då jag var helt fel i markeringarna. Sorry girls. Tur att det var träningsmatch.

Vi spelade mot IBF Göteborg, Lisas nya lag. De spelar i div 1, men jag tyckte inte att de var så överlägsna som slutresultatet visade, 9-0. Riktigt kul match att spela!


Nu hinner jag inte skriva mer. Ska ta en promenad med Sara och sedan äta något med henne. Skriver om resten av dagen lite senare. Det kommer dessutom upp en hel del bilder!


Over and out.

 My


Ovido - Quiz & Flashcards