Alla inlägg den 3 januari 2009

Av My & Elin - 3 januari 2009 20:58

Vi börjar med en recension från bion igår kväll.

 Elin var och tittade på "Allt flyter"

En film som handlade om ett killgäng som  mister sin tid i innebandyhallen och börjar istället att träna konstsim. Efter ett tag bestäms att gänget ska ställa upp i VM i konstsim för killar. Den får 3 getingar av 5 möjliga och hade sina stunder då hela salongen brast ut i skratt :) Vill inte berätta för mycket om det är någon som ska gå och se den. Den är absolut sevärd.


Idag har My äntligen tagit itu med sitt studerande. Hon måste lära sig både skelettet och musklerna på svenska och latin inför kursstarten den 6 feb.

Då hjärnan var ovan med att plugga beslöt hon sig för att ta en promenad till sin mormor och morfar vid 15-tiden. Det brukar i vanliga fall ta ca 10 min, men idag tog det 25...  Efter lite fika och prat beslöt My sig för att vandra hemåt igen. Väl ute så glittrade gatan...svinhalt. Kryckorna ville gå sin egen väg. Envis som hon är, kom My till korsningen Östergatan/Storgatan vid Hanssons Möbler och Elins lägenhet. Hon vågade inte gå över vägen och bron. Hon såg mardrömsbilderna i huvudet, halkar och ligger platt på marken och kan inte komma upp... Skickar ett mess till Elin, men hon är inte hemma för att rädda henne från faran. Henke kommer och hämtar henne med bilen! :) Och kör henne de sista 100 meterna!!! Nej, Elin, det finns faktiskt lagliga människor som inte kör över bron (som är tydligt markerad med bilförbud om du inte är taxi...). Henke körde runt halva stan för att köra mig hem, så de sista 100 meterna blev 1-1,5 km...


Elin har kommit in i semesterlunken ordentligt och sov till 9 i morse med... (Men Elin, 9 bara, jag har kommit in i sjukskrivningslunken och sover till 11!!!) Hur ska det gå att gå upp kl 06:00 på onsdag?

Kl 12 blev hon hämtad av familjen Egeriis och så bar det av till Åvarp. Sam och hennes kusiner fick rida en timme på vars en shettis. Så kul och se när vi kom in i stallet hejade hon på allt och alla. När vi väl var ute på ängen var det bara synd att inte vädret var bättre. Det kom snö blandat med regn under hela ritten. När vi väl kom tillbaka och ställt in hästarna så skulle vi säga hejdå och pussa till alla hästarna (30 st) tog sin lilla tid! Sen blev det fika :)

Väl hemma blev det en snabb dusch sen ut till Gånarp och titta på mina kompisar Malin och Chrille nytillskott Ellie. Helt underbar liten flicka.


Nu blir det film Taken med .... det vet vi inte men den verkar bra! Elins bror har skickat med henne ca 45 filmer så vi har en del att gå igenom. Många thrillers denna gången bara så vi vågar inte se dem själva :)


Vårt nya ordförråd inför 2009: 

Han verkar lite dirty? = Han verkar lite snuskig?

Är hon på stöten? = Är hon gravid?

Är du inte riktigt navlad? = Är du inte riktigt klok?


Så kul har vi som vanligt!


Over and out.


Av My & Elin - 3 januari 2009 20:44

Här tjejer, nu får ni äntligen bilderna från julavslutningen med innebandyn.

Vi började ju med att dansa (Elin kommer inte ihåg vilken sorts dans det var...) och vi hittade en och annan talang! Å vissa ska nog hålla sig till innebandyn... No name.

Sedan var vi inne i hallen som gymnastiktjejerna tränade i och visade upp oss. Vi tror att eliten blev mäktigt imponerade. De behöver se upp vid nästa SM!

Därefter blev det innebandy, där Elin kort gick igenom reglerna med gymnastiktjejerna och redan där började hon ana oråd. Det frågade hur hårt man fick slåss?!

För att inte ÅKs tjejer inte skulle utklassa dem så var vi tvungna att göra 10 mål för att få ett poäng. Matchen slutade 6-4 (??? Elin hittar på nu).

Sen kom tomten Elina på besök och letade efter alla snälla innebandyspelare. Det frossades dessutom i godis som fyllde ett helt bord.

Här kommer några bilder från kvällen!


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards