Alla inlägg den 17 januari 2009

Av My & Elin - 17 januari 2009 13:59

Jag såg väldigt mycket fram emot resan med jobb. Det var ju det största som hänt mig den senaste månaden!

Vi var ca 45 pers från jobb som steg på planet mot Arlanda vid 9.30 tiden. Susanne hade snällt ordnat specialplats till mig på planet, så att benet kunde sträckas ut ordentligt.

Schemat för torsdagen såg ut som följer:

En buss stod och väntade på oss på flygplatsen som skulle ta oss till Uppsala och Phadia, vårt moderbolag. Gigantiskt ställe, ca 400 anställda. Vi började med lunch på deras egna restaurang. Mycket gott!

Därefter delades vi upp i grupper och fick under 3 timmar titta runt på några produktionsavdelningar och lab.

Sedan tog bussen oss till hotellet som vi skulle tillbringa natten på. Där fick vi ett par timmar fritt. Jag skulle bo med Sanna och vi valde att vila oss och titta på tv. Sanna hade tänkt ett steg längre och hade en påse daim med sig! :)

Alla samlades i baren på hotellet en stund innan bussen kom som skulle ta oss till festen på Skarholmen. Kvällens tema var Karibisk Touch. Alla var mer eller mindre färgglada och självklart beställde jag och Sanna en sommardrink. 

Väl inne på detta stora festställe insåg jag snabbt att kryckorna får lämnas, det var fullt med folk, ca 400 pers på liten yta. Kryckorna blev barhäng.

Hela Skarholmen var pyntad för att likna Karibien.

Det blev mat, uppträde av fräcka dansare, Carin da Silva var på plats...

Å vad ska man säga. 45 av 400 gäster var Allergonare och vilka röjde på scenen natten lång? Just det, vi bönner. Eller inte jag, jag fick tyvärr stå snällt vid baren intill scenen och kolla på mina kollegor som dansade!

Kom i säng vid 01.30 Trött som attans i benet.

Igår fredag, började vi med frukost på hotellet, därefter hade vi fritt fram till kl 13 tills bussen skulle ta oss till flyget.

Jag och Sanna begav oss till shoppinggatan och gjorde ett par fynd på rean!


Väl hemma så var det bara att laga lite mat och sedan var det dags för att åka till Åstorp och innebandymatch!


Over and out.

Mysan

Ovido - Quiz & Flashcards