Alla inlägg den 9 januari 2009

Av My & Elin - 9 januari 2009 14:53

Igår fixade Elin till sin lägenhet med alla nya grejer från Ikea. Så bra det blev. Nu väntar hon bara på att få hem den största spegeln som finns på Ikea sen är hallen färdig.

Något hon önskar sig eller måste köpa är ett vattenpass….. eller så är lägenheten lite sned!!! Det skiljer nästan ingenting på höjden mellan de olika sidorna på skoskåpet, denna gång :)

Det blev även en del monterande av lådor som skulle skruvas ihop, så dum lösning men förhoppningsvis håller dem bra.

Idag har hon varit på jobb såklart…., men även hunnit med ett besök på utställningen om förslagen som kommit in på det nya badhuset. Arkitekter kan verkligen vara kreativa.
 
Imorse skulle My vara hos sjukgymnasten kl 8.15 Usch för att gå upp tidigt... Nu är det en krycka som gäller inomhus och stenhård träning med att stå på ett ben! My har fortfarande problem med låret. Hennes lårmuskel på framsidan vill väldigt gärna ligga kvar i ide. Å baksidan av låret är segt som ett gummiband efter att de tagit senan där. Idag knakade knäet vid den långa turen på motionscykeln, vilket tydligen var ett ganska bra tecken. Det betyder att svullnaden är borta. Dock även lite negativt då det betyder att hennes jäkla lårmuskel inte håller rätt på knäskålen. Detta försvinner alltså sen!


Hur är känslorna inför matchen mot FCH ikväll?

På mötet i onsdags efterträningen sa tränare Elina att det var nästan en månad sedan vi spelade match senast….. det gjorde ju en inte mindre nervös. Shit vad tiden går fort! Det ska bli riktigt kul i kväll och FCH kommer få möta ett taggat lag. Vi alla fick nog en liten tankeställare efter i onsdags och min förhoppning är att alla har gjort sitt yttersta för att smycka sina små böcker….. jag ska till och med gå tidigare från jobb för att hinna med det. Jag tror även att alla är grymma på baklängesräkningen det finns nog inget som kan störa vår koncentration och uppladdning inför kvällens möte.


My ser fram emot matchen ikväll. Hon står som vanligt på bänken och ska peppa tjejerna! Ska även bli spännande att se hur tjejerna har pimpat sina små böcker som de fick på innebandymötet i onsdags! I dessa små böcker ska alla skriva ett mål som de har inför matchen. Mys mål för kvällen är att göra sitt yttersta för att hjälpa tjejerna till vinst!


Trevlig helg på er!

Ovido - Quiz & Flashcards