Alla inlägg den 8 januari 2009

Av My & Elin - 8 januari 2009 16:46

Elin har börjat med en mjukstart genom att enbart jobba halva dagen idag. Det fanns dock en orsak till detta då hon skulle till Hälsans för att få inlägg till skorna. Detta är en av grejorna i vårt rehabled 2009. För att få My ur sin lägenhet så följde hon med...

När Elin skulle betala dessa och drog sitt kort i aparaten, blev det att köp medges ej. Nähä, vi provar igen. Samma sak igen. Då kollade tjejen på Elin med minen "Är du pank eller?" och frågade "Har du verkligen pengar på ditt kort??" 

Eeehhh, ja, det ska jag ha!

My rykte då in och satte i sitt kort. Men icke, köp medges ej och My slänger då snabbt ur sig kommentaren "Det är fel på din maskin!"

Elin skulle då komma tillbaka efter IKEA-turen med kontanter och betala då.

Så färden gick till Ingvars Hus. Elin skulle bara köpa ett skoskåp. My skulle köpa ett ljusfat.

När vi gick till kassan, så var den stora vagnen proppfull!!

Där var ljus, ljushållare, lådor, korglådor, blommor, krukor, tavelramar, vaser, matta, pläd, paraply... Jo, Elin köpte även ett nytt durkslag. Det hon har hemma ramlar spaghettin ut genom hålen! Bra köp!!

Alltså, många grejor var faktiskt utgående eller på rea, så det det var lika bra att inhandla när vi var där...

I Mys tempo så tog det ca 1 h och 20 min att gå igenom affären. När vi var vid kassorna var My helt slut i benet... Bra Elin att du tar ut henne på turer så hon får öva upp sitt knä!


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards