Alla inlägg den 20 januari 2009

Av My & Elin - 20 januari 2009 15:13

Vill ni ha ett referat av vår match mot Hjärnarp i fredags så hänvisar vi till Å/K hemsida (www.akibs.se) . Varken My eller Elin säger annat än att det var en snörplig förlust!


I lördags blev ingen utgång för tjejerna eftersom My inte kände sig bra och hade ont i knäet. Det är ju bra av henne att inse sina begränsningar så att hon blir frisk och bra i sitt knä.

Även om vi sett fram emot en utekväll så blev det en stillsam hemmakväll. Elin fick mycket gjort och My låg nedbäddad i soffan tillsammans med två katter.


I söndags var Elin ut till sina kompisar Malin och Chrille och deras 3 v gamla Ellie där efter åkte hon vidare ut till Vejbystrand där Sam väntade med ett glatt humör. På kvällen blev det intag av hemmagjord pizza undertiden som Sverige tog ännu en seger i handbolls VM.


Gårdagens innebandyträning var mycket bra och det känns som om alla har fått en nytändning. Det är riktigt roligt att träna igen! :)

My stannade hemma och bäddade åter igen ner sig i soffan...


Ikväll ska Elin med jobb och bowla och äta tacobuffé. De ska ha avtackning för en kille som ska sluta.

My känner sig lite bättre idag och tillät sig ta en promenad i solskenet. Det har dessutom blivit lite plugg. Soffläge börjar nu bytas ut mot bordläge. My lägger sig på sitt matsalsbord på magen och töjer ut knävecket... Efter den övningen ska hon stå på sitt skadade ben, fullt sträckt och med det friska rita alfabetet i luften. Marianne har många trix för att beta av problem efter problem.


Over and out.



Ovido - Quiz & Flashcards