Alla inlägg den 27 januari 2009

Av My & Elin - 27 januari 2009 13:23

Igår så var Elin på kommunfullmäktiges möte pga att hennes projekt skulle antas där och som ni kunde läsa i dagens tidning så gick programmet igenom och det var väl värt att arbeta till 22:15 för det!!!

Elins glädje försvann dock snabbt idag då kommunen bytte dataserver igår och det ledde till att dem har haft problem med datorerna hela förmiddagen och att ärendehanetingssystemet inte har fungerat! Dessutom har hon hunnit blivit så arg på en kollega att hon började gråta :( det är inte ofta hon blir så förbannad!!!! Så nu är beslutet fattat hon ska bort härifrån helst fortare än kvickt! Någon som har något jobbtips?


My har ett jobbtips! Hon vill gärna att ni startar ett träningscamp för ungdomar alt en träningsstudio av något slag. Elin får också plugga... :)

Mysan tycker även att det är himla kul för Elin att hennes projekt är i hamn! Som hon har slitit!


Idag ska My till sjukgymnast kl 15 och slutar därför tidigare från jobb. Tur är väl det för idag är en dag av mera värk. Det blev tom dags för de där kära Panodilen! Det är ny sorts värk, på nytt ställe och detta ska hon ta upp med sin sjukgymnast och självklart hoppas hon på att det är normalt, att det går över...

Tanken var att My skulle bjuda sin mamma på middag ikväll. Mamma Anti ville gärna se de söta katterna och umgås med sin dotter då hon varit i Thailand alldeles för länge, men icke, en rejäl förkylningen har kidnappat Anti!

Synd, tycker My, då måste hon stryka...


Over and out.



Ovido - Quiz & Flashcards