Alla inlägg den 16 januari 2009

Av My & Elin - 16 januari 2009 09:41

Vi vet att vi har varit dåliga med fredags fräckisen men nu ska det bli ordning och reda igen! Här är dagens historia, vi vill varna känsliga läsare :)


En kvinna låg och solade på stranden. Plötsligt flög det upp en humla mellan benen på henne. Hon fick panik och sprang (så gott hon kunde) till en doktor. Hon berättade vad som hänt och doktorn svarade:


- Gå hem till din man och be honom smörja in snoppen i honung, låt honom försiktigt för in den och locka ut humlan.

 - Men doktorn, jag är tyvärr singel!

- Jaha, då kanske jag kan hjälpa dig.
Så han hämta honung, smorde in sitt vapen och började sedan sakta föra in den. Det gick en stund, men så började han att öka takten mer och mer.

- Men vad gör du? skrek kvinnan. Du skulle ju ta det försiktigt.

- Jag har ändrat mig! Jag skjuter den jäveln istället


Over and out

Av My & Elin - 16 januari 2009 08:29

Idag möter vi  serietvåan Hjärnarp hemma kl 19.30 Det kommer att bli en tuff match. Tyvärr kommer vi att sakna några spelare som är skadade så det kommer inte bli lätt, men vi ska ge allt vi har för att det inte ska bli en promenad för Hjärnarp. Ikväll har vi ju även Roger P tillbaka i båset och det känns tryggt och vi tackar My och Roger N för coachinsattsen förra matchen. Vi hade verkligen behövt en poäng med oss från denna matchen för att vara på lite säkrare mark i hopp om att vi slipper kvala.


Inför kvällens möte känner jag mig faktiskt inte nervös, men det kommer kanske i eftermiddag då jag ska hem och fylla i min lilla bok med personliga mål inför matchen.


Som ni vet är My på kick off med jobbet i Uppsala. Blev nästan lite avundsjuk när hon berättade de för det är ju mina hemtrakter! Jag hoppas att hon har det bra och att det går bra att flyga och att hon inte förtar sig med benet! Hur My känner sig inför kvällens match vet jag nästan utan att ha pratat med henne! Redan nu har hon nog varit på toaletten ca 10 gånger, biter på pennan och är okoncentrerad på förmiddagens besök/möte :) Som ni förstår är hon lite mera nervös lagd än vad jag är :)


Äntligen är det fredag!! :)


Over and out

Ovido - Quiz & Flashcards