Alla inlägg den 14 januari 2009

Av My & Elin - 14 januari 2009 10:21

Dags att kolla läget med töserna igen. De är dessutom himla dåliga på att blogga för tillfället! Skärpning!


Elin

Hur känns det att vara tillbaka på jobb och vardagen?


Det känns bra att komma in i lite rutiner igen saknar dock att inte få sova så länge som jag vill. På mitt jobb har vi tyvärr en kille som ska sluta så det blir väl lite turbulent här igen och omfördelning av arbetsuppgifter. Jag trivs bra med det jag gör, men jag har ju varit här i 3 år nu så det är väl dags att se sig om efter något nytt kanske. Men just nu är det väl inte så lämpligt att ge sig ut på den privata marknaden!

Det är roligt att vara igång med innebandyn, ska bli spännande att se hur avslutningen på säsongen blir. Hoppas bara att vi klarar oss ifrån flera skador!


Ett steg i din rehabtid var att skaffa inlägg till skorna, hur fungerar dem?


Jo, dem fungera väldigt bra på högerfoten men på vänster har jag fått lite skavsår i hålfoten…. inte alls bra inför helgens match. Jag får nog kontakta Hälsans och så får Anna slipa lite på dem, men jag är lite osäker på om det är strumpan som är orsaken så jag får ge inlägget en chans till.


Du och My ha blivit några små tråkmånsar, vad händer på lördag nu då? Med tanke på ert nyårslöfte...


På lördag ska vi ha en drink/vinkväll och hör och häpna ge oss ut på staden. Vi får väl se hur länge vi orkar, ingen av oss är något fan av mörkrets timmar. Vem vet det kanske kommer någon som lyser upp vår tillvaro. Vi ska ut och spana i alla fall :) och vem vet det kanske blir en helkväll och sent i säng!


Det sägs att du ska göra en del av Halvklassikern! Tell us!


Det är så att jag utmanade en tjej, Helene, att göra tjejklassikern samtidigt som jag skulle göra klassikern med My och efter mycket om och men fick Helene med sig en träningskompis, Ingela, på ett villkor att de gjorde halvklassikern och självklart hängde Helene med på det! Nu är det så att det inte verkar som om Ingela kommer att genomföra loppen och så tänkte jag att jag får hålla Helene sällskap under alla loppen utom halvvasan nu när My är skadad. Det är en bra träning och motiverande att ha lopp att se fram emot! Dessutom har vi ju en egen chaufför (My) om hon ställer upp? Jag tror att det kan vara bra att hon har några resor att planera för inför året så hon inte får abstinens :)


My

Vi vet ju nu att du strax ska börja plugga. Vad blir du när du är färdig och hur går det?


Jag blir Cert Träningskonsult, vilket bla innebär att jag kommer vara Lic Styrketräningsinstruktör, Lic Personlig tränare och hälsoinformatör.

Första delen på utbildning börjar den 6 feb i Göteborg och tills dess ska jag helst kunna musklerna och skelettet, både på svenska och latin. Jag har ju haft tid på mig den senaste tiden och det mesta sitter. Elin har utlovat att göra ett prov till mig!

Ser verkligen framemot att få studera lite igen! Jag har dock inte hittat/bestämt mig för boende än, vilket är väldigt ovanligt för planerande-My. Får ta tag i det nu!


Ditt liv har ju förändrats en del. Vi vill ha en up date, hur är livet tillsammans med knäet, 2 katter och så Trucker Henke?


Knäet är vardag. Jag gör framsteg hela tiden, vilket är otroligt skönt. Saknar innebandyn, en liten löptur eller en 1,5 timmes promenad i skogen. Men det kommer! Knäet har dock gett mig lite dåligt humör.

Katterna håller mig sällskap. Akilles ligger just nu i mitt knä och försöker trycka bort datorn... Jag är otroligt pedantisk och har väl lite svårt för att de hårar ner över allt och sprider sin kattsand.

Trucker Henke får ha ordentligt tålamod, då mitt dåliga humör går ut över honom. Å jag irriterar mig för minsta lilla grej han gör galet, i mitt sett att se det...


Hur känns det att gå tillbaka till jobb på måndag?


Jag börjar så smått med halvtid för att se hur jag orkar. Det är både skönt och lite trist... Har ju vant mig vid de här lata dagarna och hitta på vad jag vill, men samtidigt saknar jag mina arbetskamrater och ha tider att passa.

Jag följer dock med på Kick-off imorgon och fredag till Uppsala. Det blir studiebesök på vårt moderbolaget, fest på kvällen och fredag blir det sightseeing i staden. Ska bli väldigt trevligt!


Vad tror du om slutet på innebandysäsongen, vilken placering får Å/K IBS i tabellen?


Jag tror att vi kommer övanför kvalstrecket med lite hjälp av övriga lag i tabellen! Om Landskrona förlorar mot KFUM på torsdag, är det bara 5 poäng mellan oss. Drömmen är ju att vi lyckas skaka Hjärnarp lite grann på fredag!


Det ryktas om att du har väldigt många mailadresser! Vad har du alla dessa till?


Hmm. En adress på jobbet, den förstår ni vad jag använder till. En hos spray, min privata. En hotmail, förstår att det är denna som ni undrar över. Den använde jag förr för att vara lite anonym... Står i My Ericsson, så ingen kunde hitta mig. Fast ändå ljög jag ju inte, då jag egentligen kan sägas heta My Gullberg-Ericsson om jag lånar båda mina föräldrars efternamn...


Over and out. 

Ovido - Quiz & Flashcards