Alla inlägg den 9 februari 2009

Av My & Elin - 9 februari 2009 10:10

I fredags frågade Byggans kollega, Lars ”börjar du bli förkyld igen?” Inte jag heller, svara Byggan, det är nog bara lite allergi som spökar!

Byggan såg framemot en ledig helg med inga måsten eller planer, men som ett brev på posten kom en rejäl förkylning och sedan i fredagskväll har hon legat däckad. Tur att det är matchledigt!

Melodifestivalen såg hon i metropolen Åstorp med goda vänner och välsmakande mat trots förkylningen.

I söndags blev hon utbjuden till Vejbystrand på nybakade cupcakes, vilket också gav lite ny energi.

Efter en helg i förkylningens tecken är hon nu på jobb…..man måste väl vara döende för att vara hemma från jobb eller?  


Sammanfattning av melodifestivalen: Vad är det för system som de kommit på i år! Dessutom undrar man hur låten Snälla, snälla som har två chanser att gå vidare till finalen skulle slå i Europa!!!! My tyckte dock texten på denna låt var bra…

Under första låten satt man och oroade sig över, tänk om eller snart kommer läderspännet över hennes bröst att spricka och då blir det verkligen en tuttchock.

Alcazar…. snacka om 80-tal, men det var en bra låt, mycket bra låt!  


Ett glädjebesked kom också i helgen….. Greys börjar igen den 18/2 som vi längtar :)


Igår var Mys tredje dag i Göteborg med plugg. Denna dag var det enbart snack om kost, vilket var väldigt intressant. Utbildningen känns fortfarande helt rätt om än lite nervöst inför tentan. Den tjocka pärm är väldigt tjock… Ni lär inte se så mycket av My de närmsta tre veckorna.  


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards