Alla inlägg den 17 februari 2009

Av My & Elin - 17 februari 2009 13:58

Byggan kom med förslaget att vi skulle passa på att göra något annorlunda på vår träningstid igår. Det var fler som hängde på detta förslag. Vi skulle se matchen mellan FCH-Västerås.


My hämtade upp Elin och Katta och de körde mot IH i Helsingborg. En liten omväg blev det dock, för My kör alltid av vid fel korsning…

Väl framme vid parkeringsplatsen och smågrabbarna som parkeringsvakter, rullade My ner rutan. Byggan och Katta servade fram en hundring och gav till My. My sträcker denna mot Parkeringskillen och säger:

”How much?” (My brukar ofta lägga in lite engelska fraser då och då…)Parkeringskillen: ” Öööhhhh…. Twenty.”

Alla i bilen brister ut i skratt. Killen trodde skarpt på att vi inte kunde svenska. Vi ångrade oss sedan att vi inte fortsatte prata engelska med honom, men kanske tur ändå, för han blev lite stirrig och hade problem att ge My rätt växel tillbaka. Stackars grabb…

Vi mötte upp övriga i entrén och begav oss in i hallen. Roger N fanns självklart också på plats med sin kamera!Roger N tipsade oss om Henrik Larsson som satt på läktaren mitt över. Varför hamnar man lite i extas när man ser honom? Vilken status han har!! 

Det var tv-match i detta bottenmöte mellan FCH och Västerås, vilket gjorde att matchen drog ut på tiden. Kameramannen var tvungen att ge tummen upp innan något fick ske… Dessutom pajar IH´s resultattavla, pinsamt. I TV och självklart inzoomade!

Men som Marlene sa, ”Ni får faktiskt tänka på att IH är gammalt!”


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards