Alla inlägg den 28 februari 2009

Av My & Elin - 28 februari 2009 23:57

Som överskriften lyder så fortstår ni säkert att vi har varit med om trevligare kvällar. Som inbiten innebandymänniska svider det, det känns j-vligt trist. 

Vid vinst mot Landskrona så hade vi fått spela i div 2 även nästa säsong. Å så nära det var...

Efter första perioden ledde Landskrona med 3-1. De sista 5 minuter spelade vi riktigt bra och kämparglöden var stekhet. Detta tog vi med oss in i andra perioden. Landskrona ökade dock på sin ledning ganska snabbt och det stod 4-1. Här ska hela laget ha en stor guldstjärna för att ni orkar fortsätta kämpa om segern. Vi gör 4 mål och leder med 5-4, ända tills 7 sekunder återstår, då kvitterar Landskrona...

I tredje perioden följs vi åt i protokollet, 6-5, 6-6, 7-6, 7-7. Domarna var riktigt bra och tillät fysiskt spel och blåste inte sönder matchen. De gav oss dock en utvisning när endast ca 3 min återstår av perioden! Här gör Landskrona 8-7. Vi tar ut Katta och spelar med 6 utespelare, här ökar Landskrona på sin ledning och gör 9-7 i tom kasse.

Det blev många tårar och ledsna miner i laget. Å spänd väntan på att matchen mellan Hässleholm-Fch skulle ta slut. Vi hoppades på lika, men tyvärr vann Fch med 4-3. Div 3 väntar.

Tjejer, ni är grymma! Vilket psyke ni har som hämtar upp underläge efter underläge! Ni var verkligen värda vinst!


Ett par ord från en innebandyspelare och vän: "Har man tagit ner laget i 3:an får man ta upp det i 2:an igen."

Det ligger mycket i detta, kloka ord.

Tror att det kommer bli ett par intressanta veckor som kommer...


Jag uppdaterade Elin genom sms hela matchen. Kan tänka mig att du satt på helspänn efter sms 5-5. Det blev förstås även dystra miner från Elin då hon fick slutresultatet.

Ännu flera dystra miner när vi pratade lite senare under kvällen om att div 2 platsen var förlorad.

Elin, hoppas att du dricker ett par glas för mig också på din brors 30-års fest!

Tack Checke för sällskapet och en mysig hemmakväll! Fasen med godis och chips vi åt...


Over and out.

My



  

Ovido - Quiz & Flashcards