Alla inlägg den 3 februari 2009

Av My & Elin - 3 februari 2009 12:45

Jag, Byggan har fått ett nytt kylskåp :) hur fasen klarade man sig förr i tiden? 

Gårdagens träning gick bra. Det är kul när vi är så många att vi kan köra 3 femmor med rullande byten. Vi slarvar dock lite med det meningen är ju att det ska bli matchlikt… och jag hoppas att ingen lämnar endast en spelare kvar på plan och resten går och byter under matchen ikväll! Eller ännu värre att alla går och byter när motståndarna håller på att anfalla, vilket också hände igår!

Jag tyckte att de nya tjejerna imponerade igår och det är bra för laget att få in lite äldre spelare med rutin.  

Kvällens match spelas i Malmö kl 20 så jag ska vila i bilen på vägen ner och mentalt förbereda mig. Det är ju inte lite lyxigt att vi får åka kombi till kvällens match istället för att trängas i våra små bilar. Det tackar vi Hanna för som är vårt nytillskott i pendlarbilen. Jag lyckades även övertala Elina att ta med sig mat till mig, vilket i och för sig inte var så svårt när jag kontrade med att jag skulle bjuda Elina på fruktsallad. Det smakar mycket godare med någon annans mat!


Vad tycker du om kvällens möte My?


Det känns bra i kroppen idag, jag är grymt laddad för match! :) Vi åker ner ner till Malmö mer 3 femmor och det känns kanon att vi har gott om folk! Att våra nya och gamla tillskott i truppen gjorde en bra träning igår, var riktigt kul att se! Håller med Elin där att det inte skadar att få in mera rutin i laget.

3 poäng ikväll är målet!


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards