Alla inlägg den 25 februari 2009

Av My & Elin - 25 februari 2009 12:01

Nu kanske ni blev lite rädda, men nä, varken My eller Elin ska gifta sig. Det kan väl däremot inte gått någon obemärkt förbi att vår konprinsessa och hennes Daniel (numera Prins Daniel) har förlovat sig!


Vi säger grattis och lycka till!


Over and out.

Av My & Elin - 25 februari 2009 11:34

Ikväll spelar vi mot Hässleholm hemma kl 19.30 Det har ju tyvärr blivit så här att alla fyra bottenlag kämpar om sin plats i div 2, där ingår både vi och just Hässleholm. Därför är det en grymt viktig match…  


Elin:

Vi har en viktig match ikväll som sagt och vi måste vinna, vilket inte gör en mindre nervös. Önskar nästan att det vore torsdag så det är över. Det som är bra är att vi har ju haft en uppåt gående trend på våra matcher och håller det i sig så borde vi vinna ikväll! Dessutom hade det varit skönt att inte ha någon press på oss när vi på lördag. 

Har lyssnat på Sebastien Telliers låt Divine flera gånger idag och den får mig på bra humör och tar bort tankarna på kvällens match ett tag!http://www.youtube.com/watch?v=Vz58Hw9hldw 


My:

Detta är nog den värsta matchen att stå bredvid plan. Min nervositet är mycket större på bänken än på plan… Det kommer gå åtskilliga läkerol-askar för mig och prillor för Roger P! Alla vet vad som gäller ikväll, vinner vi så är det klart med vår existens för div 2 även nästa säsong! Det skulle vara otroligt skönt!

Hjälps vi åt, både på plan, på bänk och i stab/coachning, så fixar vi tre poäng ikväll!! Go girls!


Over and out.
Ovido - Quiz & Flashcards