Alla inlägg den 14 februari 2009

Av My & Elin - 14 februari 2009 21:51

Höll på att förfrysa när jag skulle gå från hotellet imorse till lokalen där vi studerar. Okej, det är bara en promenix på 10 min, men ack så kallt det var!

Jag är förresten grymt besviken på hotellets frukost. De har inget bacon längre!! Förra helgen hade de det på lördagen, inte på söndagen. Jag trodde den var slut. Men imorse, inget bacon! Jag hoppas innerligt på bacon imorgon. Det är så gott att toppa en nyttig frukost med. :)


Det har varit en rörig utbildningsdag. Lite nytt igen och det kändes bara allmänt rörigt. Vi har dock pratat ganska mycket om styrke- och konditionsträning så jag har lärt mig lite nyttigt! Framför allt hur jag ska träna på gymmet utan att bli biffigt musklös, utan snyggt slimmigt muskulös! (Byggan, du vet vad jag snackar om...)

Imorgon blir det fortsatt snack om träningslära och dessutom ska vi gå igenom träning för gravida och seniorer. Kort dag, slutar redan kl 13, skönt. Är hemma vid 16 och därefter blir det nog en gym-runda och plugg på kvällen.


Andra deltävlingen i Melodifestivalen är avklarad. Jag, Emelie, hennes Gbg-kusiner och två andra tjejer från kursen hade planer på att äta och kolla på denna på Hard Rock. Visst, det var ju alla hjärtans dag idag och fullproppat med folk. Vi begav oss istället till ett annat ställe för mat och sedan gick jag och Emelie till mitt hotell och tittade på festivalen. Men varför fick inte Cookies n Beans gå vidare??


Åter igen, Nordstan är scary på kvällarna!!


Over and out.

Mysan

Ovido - Quiz & Flashcards