Alla inlägg den 11 februari 2009

Av My & Elin - 11 februari 2009 11:44

Igår skulle Byggan handla frukt till jobbet på Ica supermarket i stan, de har fri frukt :).

Hon lägger aldrig i pengar i automaten även fast det står att det är en betalparkering. Ica är ju så dumma att handlar man för 100 kr och uppåt så får man tillbaka pengarna som man lagt ut för parkeringen, men man måste gå in och lösa ut dem i kassan! Lite krångligt! Det är ju nästan alltid så att man handlar för över 100 kr, men vem orkar med besväret att gå in i affären igen och ställa sig i kö igen för att få tillbaka 3 kr?

I alla fall när Byggan kom ut från affären ser hon en tjej gå runt bilarna, shit tänker hon nu är det kört. Tjejen går fram till henne och påpekar att detta faktiskt är en betalparkering. Jasså är det, Byggan spelar lite blond! Tjejen från Carpark säger då, "men jag har precis kommit och det blir ingen åtgärd denna gången, men kom ihåg detta till nästa gång!"

"Absolut, säger Byggan, jag ska aldrig göra om det (ljugekors bakom ryggen)" :).

Ska det bli så att vi måste dizza Ica supermarket i stan nu??   


Igår skulle My bjuda Checke på sen födelsedags middag (bara ett halvår efter…) och de begav sig till metropolen Helsingborg. Restaurang Oasen skulle få sina matförråd tömda.

Tjejerna började leta efter parkeringsplats och det var inte det lättaste då de har krav. Både My och Checke är extremt mörkrädda, så parkeringsplatsen skulle ligga ganska nära och inte i något läskigt område. My är dessutom allergisk mot att sätta bilen i en backe.

Då klockan var 18 var självklart de allra bästa platserna upptagna och de fick istället bege sig ner till den stora parkeringen vid Knutpunkten. Ställde bilen och skulle betala. 20:-/timme hela dygnet!!! Åååå nej, snåla My satte stopp för detta och tjejerna fick åter igen leta efter parkeringsplats. My fick lätta på kraven, körde mot sjukhusbacken och där fanns ledigt. Som tur var slapp hon fickparkera i backe… Gratis parkering dessutom!!


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards