Alla inlägg den 2 februari 2009

Av My & Elin - 2 februari 2009 13:30

Vi började så smått att värma upp inför innebandyfesten redan på fredagskvällen. Vårt nyårslöfte innebär bla att besöka stadens AW och denna fredag blev det Nicks. Vi beställde in lite dricka. Elin tog dessutom en Ceasarsallad och My nöjde sig med att knapra på nachochipsen som ingick eftersom hon skulle bli bjuden på middag av Henke lite senare.

Efter någon timmes snack så anlände Elins kompis Johan. De vandrade då vidare för att kolla in Volleytjejernas match. För er som inte visste så spelades det nordiskt mästerskap i volleyboll i Ängelholm helgen som var!Efter Mys kommande studiehelger i Göteborg kommer vi testa AW på Torstens och Bahnhof, därefter kommer vi utse stans bästa ställe!


Lördagen började med någorlunda snabb stavgång ner till gymmet. Där körde My sin egen variant av konditionspass och Elin körde lite blandat för att pumpa till sina muskler ytterligare.


Kl 16 hämtade Katta oss för att köra till Alec. Jenna fanns också på plats. Där blev det lite dricka, snacks, Katta sminkade sig i evighet och snack om kvällens hångelmöjligheter.

Där fanns ingen bra bussmöjlighet från metropolen Kvidinge till Åstorp så Katta fick snällt vänta med cidern och köra oss alla till hallen istället.


Dags för bowlingcup. Vad ska man säga, Pelle ”Ellep” Bergsten, the King of all Kings! Vilket proffs på bowling! Elin hur gick det för dig?

"Det gick bra även fast en och annan snygg häck distraherade mig ibland men efter lite peppning av Roger N, Jocke och Olander gick det bättre igen!"

My fick tyvärr hoppa över bowlandet denna gång, men hoppas att det kommer en repris så hon också får vara med!

Efter prisutdelning var det dags för middag. Himla gott faktiskt. Fläskfilé, potatisgratäng, broccoli och cocktail-tomater sägs det, men dem fick vi knappt se röken av, Andreas ”Flua”, käkade upp dessa. Mellan alla tomaterna så blev det lite höjda röster ang vem som alltid blir matchens lirare i herrlaget och hur var det nu, fick man Ajax eller Axe i en stor flaska? Vi fick också höra att vissa i herrlaget aldrig har med sig schampo så därför har Elia med sig en extra flaska family fresh att låna ut. Flua nämnde också att han hade slutat att passa Elia under en viss match eftersom han aldrig passade tillbaka utan alltid sköt på mål själv…..tur att vi inte har sånt trassel i damlaget.


Kl 21 vandrade vi till hallen där Conny fixat några bord till oss. Det blev struntprat i ett par timmar. Några ”par” försvann ut emellanåt… Hmm? Å dessutom ett hångel på en stol mitt i rummet! Ingen kunde missa detta!! Härligt jobbat junis!

My fick även ta emot kommentaren ”det var du som sänkte Åstorp” från en man som följer oss på nära håll!

När kvällen i hallen började närma sig midnatt var vi lite trötta i benen och då är det ju tur att det finns mobiltelefoner så man slipper anstränga sig!

Taxin tog oss till Hbg. Tanken var Cardinal, men det var skitkallt och vi ville bara in i värmen. Harrys blev haket för kvällen. My hade lovat att hon inte skulle dansa, men det sket sig. Elin hade dock koll på att båda fötterna var fastklistrade i marken. Katta försökte lära My moves med enbart axlarna…


Vid 4-tiden började My leta igenom taxibilarna efter en reko kille med ett

reko pris. Tillsist blev Elin trött på henne och tyckte vi skulle godkänna det sista priset och åka hem till värmen. Å så gjorde vi.  


Tack Katta och Herr Campar för väl fixat partaj, ser fram emot nästa! 


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards