Alla inlägg den 7 februari 2009

Av My & Elin - 7 februari 2009 19:06

Imorse startade jag dagen med en rejäl hotellfrukost och det var ljuvligt gott! Självklart äter jag nyttigt, men jag toppar alltid en hotellfrukost med bacon, I like! Fett behövs ju också :).

Det flockades en hel del Melodifestival-folk på hotellet, tyvärr inga kändisar, de bor kanske på finare ställe än Scandic... Vi gick dock förbi Carin da Silva på stan! Det är det närmsta kändis jag kommit.

Morgonen på plugget var sådär rolig. Vi började stenhårt med musklernas uppbyggnad på keminivå. :( Bara en massa prat om natrium, kalcium, joner. Hasse sa att detta var det svåraste på kursen och ja, jag kan bara hålla med.

Dräefter fortsatte vi tjata muskler. Vilka olika sorters muskler det finns och vad varje muskel kan göra -  återigen extension, flexion, evelation, lateral flexion... Det börjar snurra rejält!

Imorgon är det dags för kost och näringslära, det ska bli väldigt intressant!


Jag och Emelie gick på Nordstan ikväll och det kryllar av poliser på detta ställe. Där måste hända en massa skit. Vi blev förföljda av en kille/man som förmodligen gick på någonting och sa massa hemska och äckliga saker. Lite oroliga blev vi men vi hade full koll på poliserna framför oss och var redo att springa (ja, jag hade nog kunnat springa med mitt knä vid ett sådant tillfälle).

Skönt att vara inne på hotellet igen!


Snart Melodifestivalen :)!


Over and out.

Mysan

Ovido - Quiz & Flashcards