Alla inlägg den 18 februari 2009

Av My & Elin - 18 februari 2009 15:43

Igår hade My premiär för sitt träningspass på jobbet. Hon blev för ett par veckor sedan tillfrågad om hon ville sätta ihop något för de anställda. My var inte sen på att hoppa på detta förslag och satte genast ihop ett pass.

Efter att genomgått grundutbildningen hade hon fått lära sig hur stommen på ett träningspass ska läggas upp. Dessutom blev det en utmaning då det var blandad kompott på de aktiva!

My lyckades med sitt mål, det flåsades och svettades i friskvårdslokalen och skrämde inte iväg någon utan alla kommer tillbaka nästa veckan!


Idag är Elin en upptagen tjej med massor av möte på jobbet… Hon längtar dock till kvällen då det är premiär för Greys! My kan bara hålla med! We like! Elin ska dock först på innebandy och My ska försöka plöja igenom den gigantiska pärmen inför den kommande tentan nästa vecka.


Imorgon bitti ska My till sjukgymnasten Niklas. Sista gången innan favoriten Marianne är tillbaka på måndag. Ska bli spännande att se vad hon har att säga om Mys knä. Å om hon ska få testa lite nytt igen… My är just nu trött på sitt klena lår, det tar så lång tid att få tillbaka storleken på muskeln. Hon känner sig ganska stark, men hon vill ha ett större lår…

Elin har fått biljetter till hockey imorgon men är lite besviken då Foppa förmodligen inte ska spela… Attans också.

Elin får dessutom besök imorgon kväll och hela helgen. Hennes vänner från Sala, Tessan och Sonja, kommer på besök. Trevligt!


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards