Alla inlägg den 9 mars 2009

Av My & Elin - 9 mars 2009 14:49

Igår unnade My sig rejäl sovmorgon. Tanken var egentligen att hälsa på mamma och Mats vid elva tiden, men klockan nio fick hon ett sms av mamsen där hon skrev ” Kom inte idag. Mats har maginfluensa och jag mår lite dåligt…” Det blev en lugn morgon och tom lite bak. Henke tyckte My skulle gå till Nisses och handla bullar, men nä, hon gjorde scones istället. Det toppar nästan allt, nybakade scones med mormors plommonmarmelad! Mums!
Efter frukosten kl 11.30 och lite hoppande med hopprep i vardagsrummet begav My sig till Eket och brorsans familj. Jonte blir 6 månader till helgen och han är riktigt rolig! Han skrattade lika fult som faster… 


Elin var uppe rätt tidigt i söndags och tog en långpromenad med hunden och tvättade. Vid 11 tiden svirades det om till klänning och kl 12 var det dop för Wilmina ute i Vejbystrand. Det var lite nervositet i luften för Elin hade fått i uppdrag att läsa en dikt ”en dotter”, men hon skötte sig bra! Efteråt blev det smörgåstårta en jätte god som Ninas mamma hade gjort. Det blev även riktig tårta som Ninas moster eller faster hade gjort. Kl 16.00 rullade hon hemåt lagom däst. För att inte slöa till allt för mycket innan bion gick hon en promenad med Assi och det var riktig vårkänsla i luften.  


På kvällen möttes vi upp, Elin, My och Henke. Elin hade köpt biljetter till ”Män som hatar kvinnor”. Vilken film! Ingen av oss hade läst boken och det var nog bra. Tror den blir mer spännande då. Otroligt otäck vid ett par sekvenser. Tom så My var beredd att ta Elins popcornslåda och spy i. Sanna, du kan vara lugn, My åt inget godis! :)


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards