Alla inlägg den 13 juli 2008

Av My & Elin - 13 juli 2008 15:43

Mats, enabrt för dig skulle vi tagit ett kort på pappa Dans motorcykel. Du vet, du och Elin har ju pratat om denna ljuvliga Harley. Vi ska försöka få Dan till att mms en bild till oss som vi sen kan vidarebefodra till dig.


Vi har dessutom tre speciella låtar som vi alltid får höra x antal gånger på radion under våra turnéer. Det är Leona Lewis, Better in time (det är så man bööölar), Walking in Memphis och Jason Mraz med I´m yours som vi gladeligen sjunger med i.


Checke, läser du vår blogg oftare än vad du svara på våra sms? Vi vill veta om du var på festen igår och såg massa kändisar!!!


Vi har tyvärr missar innebandylägret i Halmstad denna helg. Hade varit ett ypperligt tillfälle att få lära känna alla i laget. Hoppas att ni haft kul! Antar att vi får höra lite skvaller imorgon...


Over and out.

Av My & Elin - 13 juli 2008 15:30

Imorse unnade vi oss sovmorgon, vi gick inte upp förrän kl 9.30 Ställde dock klockan på 8, men på Mys inrådan så tyckte hon att vi skulle dra oss lite...

Därför blev det ingen guidad tur i Silvergruvan. Så gruvfrun får se oss åter vid ett annat tillfälle.

Vi tog istället cyklarna och begav oss ut på en tur. Elin visade sommarstugan, Måns Ols, Kalkbrottet, Skugganbadet och Stens Botten där de har byggt en äventyrsbana. Efter ca 2 h cykeltur begav vi oss hem igen där det väntade släktmiddag. My fick träffa morbror Pelle och hans fru Lena. Mormor Elisabeth, Jocke och Sandra var också där.

Dan och Gunilla bjöd på tjälknöl med potatisgratäng. Väldigt gott!!


My har fått flashbacks sen hon var på semester som liten flicka. Husvagnssemstrar där man åkte hemifrån och fick se nya platser och blommor... Mmm, det är sant. Har varit en himla trevlig helg! Har blivit ompysslad bra av familjen Bygg!


Deprissionen som vi hade igår efter filmen, om vi skulle få gifta oss mm, har lagt sig igen. Ja, här pendlar vi mellan humören.

Vi är fullt medvetna om att det kommer bli vår tur en gång, snart...

Elin har ett ordspråk på sin kyl där hemma som lyder:

"I väntan på den rätte, ska man unna sig att ha kul med dem man träffar under tiden..."

Okej, då kör vi på det!


Nu sitter vi alltså i bilen på väg hem. Om ca 3 h kommer vi stanna för att äta middag någonstans och byta förare. Därför ska My försöka få sig någon timmes schlafen så hon pallar köra sista biten hem.


Over and out.


Av My & Elin - 13 juli 2008 00:58

Då är vi tillbaka efter vårt röj i Västerås. Elin hade skrivit en liten karta för att hitta dit. Vi fick sedan en halvdan förklaring (eller det var Elin som förstod fel??) till restaurang Å där vi skulle möta upp tjejerna. Hittade till sist och vi tog lite dricka där.

Framåt 21 så letade vi oss till biografen för att titta på den efterlängtade filmen! Hade höga förväntningar!

Ååååå, så bra den var. Så många tårar som rann ner för kinderna och massa av skratt. Allt detta om vart annat, eller samtidigt för den delen...

Våra magar är lite i uppror och de låter nästan, observera bara nästan som en incident i filmen. Vi har nu just världens problem. Vad heter hon? Det är Carrie, Miranda, Samantha och ??

Vi blev självklart lite deprimerade under filmen. Kommer vi leva som singlar resten av livet (detta är förstås lite vårt eget fel), kommer vi få gifta oss?

Ja, tiden får väl utvisa och vi måste nog sluta tänka och analysera så mycket! Men Vi är ju tjejer och då måste man se allt ur 1000 tals olika perspektiv. Det kanske inte leder till något annat svar med det underhåller oss under tiden.


I morgon blir det sovmorgon till 8 sen ska vi som vi berättat tidigare på en gruvtur kl 11 den tar 1 h och vi går ner till 155 eller 60 meter. Därefter väntar lunch hemma på floragatan med lilla släkten. Vi siktar på att lämna Sala vid 15 tiden så vi kommer hem innan midnatt. Resan går raka vägen till Ängelholm men tar ändå minst 6 timmar beroende på hur många stopp det blir på vägen.


Vi glömde tidigare berätta att Elin vann på sitt startnummer. Hon fick en påse med chips, choklad och annat gott från Karamellfocket- Hon behöver äta upp sig!


Schlafen time...


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards