Alla inlägg den 4 juli 2008

Av My & Elin - 4 juli 2008 08:48

Vår plan var ju att simma i Västersjön i torsdags men planen ändrades när Byggan bestämmde sig för att äta kvällsmat på straden med.... det förtäljer inte historien!! Tyvärr blev visiten på stranden inte så långvarig då den invaderats av rapsbaggar som tog sig in precis överallt. Istället blev det en cykeltur ut till Vejby och tillbaka.

My gav sig i väg på sina inlines och förgyllde tillvaron längst med vägen ut till norra varalöv.

Som in förstår så har de här tjejerna svårt och vara stilla och våran PT Ulirka på friskis kommer nog ha fullt upp med att få oss att vila mellan passen och se till att vi få i oss tillräckligt med mat.


Over and out

Av My & Elin - 4 juli 2008 08:06

Onsdagens träning med innebandyn innebar att vi samlades i Råbocka och sprang en runda på 7 km som avslutades på stranden. Där lekte vi Ultimate vilket går ut på att kasta en frisbee inom laget och fånga den vid ett mål. Byggan och My var i samma lag tillsammans med 5 till och Vann överlägset. Sen blev det lite styrka i ring och besökarna på stranden kollade lite konstigt på oss när de låg där med sina picknickkorgar och myste i kvällssolen. De fick säkert höra ett och annat samtal om vart hela stranden i Råbocka tagit vägen. Eftersom Elinas (tränaren) övningar gick ut på att vara nere i sanden så mycket som möjligt! Efter styrkan spelade vi fotboll. Hur jobbigt som helst, det spelar ingen roll hur hårt man sparkar bollen i sanden den stannar direkt ändå. Självklart var My och Byggan i det vinnande läget även här. My och Byggan tycker att träningen med innebandyn går bra, men de erkänner villigt att deras egna träningar på stranden är snäppet jobbigare. Lite kaxigt uttalande, men när man ser tjejerna så håller jag med om att de börjar bli välsvarvade! Och blir det strandväder så klassas My och Byggan in som ögongodis för killarna på stranden.   


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards