Alla inlägg den 21 juli 2008

Av My & Elin - 21 juli 2008 15:32

men vi tycker verkligen det är jätteroligt!


Byggans sms till My kl 15.26:

"Uppdatering av realityserien in life med byggan... Nu kom det ett jättestort svart moln så det blir paus i solandet och istället spikar jag upp tavlan sen nr2"


Allt för att förgylla Mys sega dag på jobb. My som nästan har lika sjuk humor som Bygg, vek sig självfallet dubbelt i skratt och tårarna rann ner för kinderna.


Fortsättning följer...

Over and out.

Av My & Elin - 21 juli 2008 14:17

Byggan har som sagt semester, My jobbar. Vi har pratat i telefon två gånger för att hålla oss uppdaterade på vad som händer.

I första samtalet, vi pratar om grabbar. Helt plötsligt nästan skriker Elin ut:

"Jag ska döda den j-vlen!"


Va??

Ja, jag har haft en fluga här inne hela dagen!


Hihihi. Det är inte ofta man hör Elin höja rösten och särskilt inte på det viset!

Elin har varit på stranden med Assi i 2 h. Lyx.

Är åter hemma och ska fortsätta sin jakt...på flugan!


Som ni märker så är det inte så mycket vi behöver för att roa oss!


Over and out.

Av My & Elin - 21 juli 2008 08:31

Vilken härlig kväll vi hade! Elin hittade tillslut kläder att ha på sig, tur det...

Framåt 22 började vi bli lite småfnittriga. Det hör ju till att vi inte dricker så ofta då vi ligger i hårdträning och framför allt My tror stenhårt på att alkohol pajar musklerna! Fast i lördags var vi minskäl värda det!

Vårt största fan, Checke, ringde under kvällen. Väldigt pratsam och fnittrig. My fick en tanke om att här är det något märkligt, kan Christina "Checke" Lundgren bli lurvig under fötterna?? Tanken blev bekräftad då hon 20 min senare skickar ett sms som lyder:

"Har druckit alldeles för många shotar. Det blir vatten resten av kvällen. Ses sen. Kram"

Hihi.


Kl 22.30 skulle vi gå mot Torstens. Det har inte regnat på hela kvällen. När vi går ut från porten öppnar himlen sig. Vi går in igen, regnet upphör på en gång. Vi går ut, regnet kommer... Skämtar ni???

Elin hämtar det största paraply hon kan hitta. Ehh, nä, väldigt litet. Vi springer slalom på Storgatan mellan balkonger och markiser, allt för att inte paja fejan.

Drag på Torstens, nice! Vi träffade gamla killar, nygamla span...


Väl på Bahnhof. Vi blev överraskade, det var himla trevligt och mycket folk som vi kände! My vill dock dansa precis hela hela tiden. Elin och Checke vill kyla sig, gå en runda, gå på toa, dricka... :)

Vi slapp gå hem själv, Mys grannar Henrik och Johan vakade över oss. Sjysst!


Inte slut här inte. När vi kom hem så åt vi lite, alltså på vars ett håll. Elin skickar ett sms vid 4. Vaken?? Jepp. Nattsamtal. Hade hänt mycket på den halvtimmen vi varit hemma! Elin, My need a uppdatering, call her at work if you like. (Elin är lyxlirare nu, vilket betyder semester) 

Vi har haft en underbar helg!


My gjorde dessutom bort sig igår för en del av läktaren på Centercourten på Båstad. Hon är väldigt spontan och säger lite vad hon tycker och kanske ibland för högt och utan att tänka. Kollade på Diggilo, Mums Måns kommer in och sjunger en dänga på FRANSKA. My säger:

"Aaa, nu är han ju ännu sexigare..."

De närmsta raderna fnittrar till och kollar bak på My som genast gömmer sig i pläden och börjar gapskratta.

Jaja, tur man kan glädja någon.


Ikväll är det innebandyträning!


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards