Alla inlägg den 22 juli 2008

Av My & Elin - 22 juli 2008 08:12

Vår humor var lägre än den brukar vara. På väg till träningen i Åstorp fick vi ett gigantiskt skrattanfall. De andra tjejerna (Katta, Lisa och Elina) förstod ingenting. Å ni kan vara lugna, vi skrattade inte åt er. Det är bara vi som har sjuk internhumor...


Till träningen.

Vi startade som vanligt med löpträning ute. Denna kväll fick vi äran att springa intervaller, 70-20. Vi sprang 70, joggade 20. Sen gick vi neråt, kommer inte ihåg riktigt om det var 60-20, 50-20, 40-20 och 20-20 och sen upp igen. Men ja, ni förstår grejen... Fin träning, jobbigt för benen.

Vi hade lite tid över så vi fick även springa 4 st 100-meters lopp. Mys kropp pallar 90m sen börjar den dala. Som tur är har hon Elin som skriker på henne:

"My, tappa inte, spring hela tiden!!"

Perfekt att ha någon som puschar och något att jobba på!

In i hallen. Dags för innebandyövningar och spel. Lite dålig fokus på träningen igår från så gott som samtliga. Vi fick inte riktigt rätt på det. Jaja, bara på det igen!

Å ÄNTLIGEN spel på stor plan! Så jäkla roligt! Tar dock ett tag att komma in i klubba-boll tänket igen.

My har försökt att lägga sitt fotskydd. Tyvärr så fungerar det inte. Ledbanden är väldigt ostabila och hon trampar lätt fel, så det får hänga på en säsong till.

Vi hade förresten lyckats klä oss likadant igår. Båda hade Tjejvasa t-shirten på oss. Röd med limegrön text. Vi fick några glidingar för det igår. Så hädanefter får vi snacka om vilka kläder vi tar på oss...


Ikväll är det Friskis och träning med PT Ulrika. Hon ska köra ett pass på gymmet med oss. Spännande. Hoppas det inte blir för mycket ben, för låren är stumma.


Over and out.



Ovido - Quiz & Flashcards