Alla inlägg den 18 juli 2008

Av My & Elin - 18 juli 2008 08:30

Igår var det dags att träffa Ulrika igen. Hon är helt lyrisk över att få göra dessa tester på oss. Det är precis vad hon är utbildad till och hon gillar det tydligen stark...

Vi däremot är lite skeptiska. Iaf till hennes första grej. Vi skulle ställa oss rakt upp och ner i rummet och hon studerade oss sedan från topp till tå! Som vanligt skrev hon febrilt i sin bok... Jaha? Vad händer nu??

Hon gjorde massa konstiga tester på oss, vi fick lägga oss på golvet med benen i vädret, tom på skrivbordet!!

Efteråt så hon, nu ska jag visa vad jag gjort och kollat på er.

Vi är båda sneda i kroppen. Ganska mycket också. Elin måste göra lite övningar för att få rätt på sin höft, stretcha den och rumpan. My har för korta vadmuskler och hennes höftböjare är inte så rörlig som den borde vara, stretcha stretcha!

Vi skulle inte lägga mer vikt än så här vid vår sneda kropp just nu. Det ska vi fokusera på efter Lidingöloppet.


Därefter skulle vi göra ett löptest på 2,5km. Vi fick ändrat det till 3 km istället, så slog vi två flugor i en smäll då det var vårt individuella pass med innebandyn.

Svårt att springa på löpband. Där är ju inget som svischar förbi, så man har lite dålig koll på hastigheten... Vi fick ändå bra tider!


Vi gjorde våra sista styrketester, vilka var armhävningar och uthållighet på bänkpress. My fick dessutom göra om sina situps, då hon gjorde fel i tisdags.


Vi är helt slut. Träningspass fyra dagar på raken är lite väl. Det kommer bli så nästa vecka också. Vi ska nämligen träffa Ulrika både tisdag och torsdag. Tur att vi tycker det är roligt!!

Känslan av att det är en träningsfri dag idag är helt underbar!!

Imorgon kommer vi köra kondition. Beroende på hur kroppen mår så blir det antingen 9 km slingan i skogen eller löpning vid Hålehall.


Trevlig helg på er!

Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards