Alla inlägg den 10 juli 2008

Av My & Elin - 10 juli 2008 12:59

temperatur ligger idag på 17,1 grad. Hoppas att det håller sig där. Får förstås gärna bli varmare, bara det inte bli kallare! 17 grader vet vi hur känns, så det är lugnt...


Over and out.

Av My & Elin - 10 juli 2008 08:29

Elin kom upp i tid och vi tog en promenad imorse kl 6 med Assi. Assi håller världens tempo i början och har massor av energi. Denna dalar dock efter halva rundan och hon hasar efter oss. Stackars vovve.

Under vår promenad pratar vi om allt i livet, gamla objekt, aktuella objekt... Träning, helgens ev händelser, jobbe, semester.

Det var underbart väder och det är så skönt att komma ut och vakna till.

Vi är lite möra i kroppen. Att vi har vilodag idag oh imorgon är nog bra för oss. Kroppen börjar nog säga till att den fått träna lite för hårt i antal månader nu. Kan vara värd vila!


Imorgon åker vi som sagt kl 6, det är planen. Mys stora problem är som vanligt att packa. Hon vill ha lite mycket med sig och x antal skor. Denna gång blir det svårare då vi ska ut i city på lördag för ev mat och bio. I-landsproblem.


Underbart att vi bara jobbar idag också, det är fredag, men ändå bara torsdag! Härligt.


Hoppas ni hejar på oss i helgen. Vi startar 11.15 och 11.30, tror vi. Vi ska dock försöka få samma starttid när vi hämtar våra startbevis på morgonen!


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards