Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Vår helg!

Av My & Elin - 30 mars 2009 13:35

Elin var ju borta på utbildning i Helsingborg onsdag till fredag. Det var en datakurs i indesinge. Ett otroligt roligt program att jobba i och möjligheterna är enorma, man ska bara komma ihåg hur man gör alla finesserna eller komma ihåg vart man hittar inställningarna vilket inte alltid är det lättaste. Varje dag så gick vi och åt lunch på Harrys de hade ett GI alternativ som innebar en ryggbiff + stort salladsbord, men efter 2 dagen med samma rätt var det inte lika gott längre! Ännu värre blev det när fredagens alternativ till GI dessutom var ryggbiff med pommes…. Variationen var som ni förstår inte den bästa! Efter att ha tagit tåget tillbaka till Ängelholm gick jag direkt till Bahnhof för lite after work med My, Ingrid och Monica. Klar den bästa aw i Ängelholm.

Därefter tog vi bussen från stationen ut till ishallen där vi efter 3 perioder + 5 min förlängning + X-antal straffar fick se Rögle besegra Södertälje, tack och lov.

Elins kväll avslutades sedan på MM med kärt sällskap. My avslutade kvällen med hockeyn… 

Lördagens förmiddag spenderades i sängen…. Då Assi var bortlånad passade Elin på att sova ut ordentligt och hoppade över yogan som hon annars brukar vara flitig på. Väl uppe och påklädd begav hon sig sedan ut till Gånarp för lite fika med kompisarna Malin och Chrille. Sen blev det lite shopping och ett par nya skor inhandlades till kvällens utgång med Katta!

Kl 18:30 kom Katta och efter att intagit lite mat (rotfrukter + lax), vin (2 flaskor nästan) och gått igenom nuläget så behövde tjejerna lite starkare grejor! Båda två häpnade över vilka konster som besitts i drinkblandning. Katta fick också en lära känna Elin ikväll då hon flitigt visade bilder på sig och andra i hennes närhet, lite nostalgi!

Kvällen avslutades i en mörk källare någonstans i Ängelholm. Eftersom det var så mörkt gick det inte riktigt att se vem som blev upphånglad av vem, saliv utbyttes i alla fall :) Väl hemma hos Byggan igen så lagades det natta mat, pytti panna med ägg :) I´m impressed!  


Under söndagen var det inte många knop på Villagatan 2….. Byggan blev lika förskräckt när hon tittade på klockan och gick alldeles för fort efter att vi förlorat en timme.  


Mys lördag började som vanligt med ett långt pass på Friskis gym. Just nu är hon inne i en period då hon lyfter väldigt tungt skrot och som tur var fanns Sara på plats och räddade My från en djup skåra i pannan… Denna gång blev det ett extra långt pass och efter drygt 2 h begav hon sig hemåt.

På eftermiddagen blev det en tur till Viken och Höganäs. Hälsade på mamsen, Shoe Me (ingen shoppinglycka där inte) och City Gross.

Kvällen spenderades hemma hos Checke. De lagade en lyxmiddag med något som båda älskar, varmrökt lax. Tillbehören hade de dock olika åsikter om och för att få ihop det hade Checke inhandlat bådas favoriter. My kan nämligen inte äta frysta ärtor, utan det måste vara konservärtor…:) De klämde en flaska vitt och det var riktigt gott! Får nog köpa fler sådana!

Robinson och fotboll stod på tv-schemat med godis och lantchips förstås. Det här är gottegrisar nr 1 och skålarna var så gott som tomma och magarna sprängfyllda.

Efter fotbollen började båda jäspa, men de gav inte upp för det. MM stod på tur och ett glas gott blev det där innan kvällen avslutades vid 1-tiden. My var denna natt utslängd från sin egen lägenhet. Mamma Anti och flörten Mats skulle ha sovplats efter Egeträsk-äventyret. My fick som tur var sängplats hos Henke.  


Söndag morgon, My vaknade pigg som en mört. Väckte Henke och sa att de skulle gå in och väcka de inneboende. Sagt och gjort. Pekfingret stod på ringklockan lääääänge sedan klampade de in och bjöd på frulle!

Kl 13 mötte My upp sin äldsta bror Magnus och hans barn Melker och Martha för lunch. En timme senare stod de sedan redo på bowlingbanan. Ett tag såg det ut som om My skulle få stryk av 6 och 7 åringen och började bli lite nervös, men hon kom igen… Brorsan kunde hon dock inte rå på.

Efter denna matchen begav Mysan sig till nästa bror och hans familj i Eket. Å så här glad blev Jonte av att se faster!


Over and out.

 
 
Ingen bild

Moster Marie

31 mars 2009 10:50

Kan du ha fått det efter din moster att inte kunna äta frysta gröna ärtor. Jag ryser när jag biter i de, tacka vet ja konservärtor!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av My & Elin - 5 juni 2009 10:22

Denna säsong kommer vi att leva våra innebandyliv på vars ett håll. Elin har bytt spår helt och har fått en ny utmaning, hon ska vara tränare i Åstorps F16 lag. Hennes lediga tid går nu åt att planerar inför nästa säsong och det ska bli kul att se h...

Av My & Elin - 1 juni 2009 17:40

Jag tog ledigt från jobb idag, dels för att jag pluggat hela helgen och dels för att jag skulle studera Rögles två pass. Det var för ca 1 månad sedan som jag kontaktade Rögles nye fystränare för att fråga om jag fick vara med på ett par pass för att...

Av My & Elin - 1 juni 2009 13:54

Ett gäng tjejer hade möhippa för sin väninna och det blev vin, strippande grabbar, spex och upptåg, men även presenter. Den ena presenten var en svart monsterdildo. Dagen efter när den blivande frun satt i bilen på väg hem så sneglade honpå monstret ...

Av My & Elin - 31 maj 2009 21:14

Det är helt otroligt vad tiden och dagarna går fort. Jag kan nästan inte förstå att vi redan är framme i juni. Nu har alltså halva 2009 snart gått! Kanske är det inte så konstigt att dagarna i maj har gått fort jag har varit borta 3 helger. Veckan so...

Av My & Elin - 30 maj 2009 20:31

Igår var det middag i Viken tillsammans med mamma, Mats, Bitt och Leif (Henkes föräldrar). På väg hem undrade Henke och jag vad vi egentligen gjorde där för vi fick inte en syl i vädret. Våra föräldrar hade alltså att snacka om och släppte inte in os...

Ovido - Quiz & Flashcards