Alla inlägg den 9 april 2009

Av My & Elin - 9 april 2009 10:49

För någon dag sedan när Byggan skulle gå och lägga sig, alldeles för sent! Hon lade mobilen på laddning i sängen och gick sedan på toa. När hon kom där ifrån började hon leta efter mobilen. Hela lägenheten tändes upp och hon sprang omkring halvnaken och vände upp och ner på allt! Är hon förvirrad eller så satt hon bara väldigt länge på toan.


För att hon ska spara tid på morgonen så drar hon inte heller ner alla persienner. Ni tycker det säker låter konstigt men har man ett pressat schema så har man. Vi får väl se hur länge detta fortsätter det börjar ju bli ljust tidigt på morgonen numera!


I fredags när Byggan var på after work så var hon lite orolig för sina vänners små bebisar som var magsjuka och en var till och med akut inlagd på sjukhuset! Byggan skulle då försöka förklara vad RS-virus var för något. Hon kom inte så långt innan hon blev avbruten inte så konstigt när ni får läsa vad hon sa! Varning för känsliga föräldrar…. ”När vi människor får det så blir det bara en vanlig förkylning, men när barn får det….” sen slutade dialogen i ett gabflabb.


Ja ja ni tycker säkert det börjar gå utför för henne, men ska vi vara riktigt ärliga så har ni säkert också har en och annan historia att berätta eller?


Over and out
Ovido - Quiz & Flashcards