Alla inlägg den 30 april 2009

Av My & Elin - 30 april 2009 22:43

Jag trodde att det skulle bli slingor men gick ifrån Frisörskolan med en rejäl brun kalufs! Nu snackar jag inget ljusbrunt, utan MÖRKBRUNT! Inget fel i det faktiskt, ska bara vänja mig lite. Rätt snyggt!


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 30 april 2009 11:00

Vi grubblar båda på vår framtida innebandykarriär och ibland önskar vi att någon annan bara kunde säga vad man skulle göra.  


Elin ska på ansiktsbehandling i dag kl 14 och My är riktigt avundsjuk på det! Efter det kommer hon synas på Espresso house då hon ska ta en snabb fika med Malin om det är någon som vill spana på henne.

Därefter tar hon packningen och beger sig ut till Magnarp för gillkväll med Nina och Rikard och en massa andra, hon vet inte riktigt själv vilka som ska vara med (hmmm, kanske något span?? :))!

Herman ska också delas ut!!!! Herman är en degklump som vissa rynkar på ögonbryna till och andra glatt jublar jag vill ha… Herman ska skötas i 10 dagar man ska mata honom och röra i honom 2-3 gånger/dag sen ska han delas upp och skickas vidare. En bit ska behållas och så ska en kaka bakas som ska vara fantastisk god!!!! Vi får väl se hur det blir.


My ska till Frisörskolan kl 13. Hon är ju hårmodell till Madde som går sista året på gymnasiet. Den 17 maj är gesällprovet och Madde vill gärna att My ska ha snygg färg och slingor, så det är väl bara att sätta sig i stolen My och låta proffset göra jobbet…

Därefter blir det antingen en löprunda eller sol på balkongen. My röstar nog på löprunda för förkylningen har äntligen lagt sig ordentligt!

Ikväll stundar romantiskt picknick för Mysan och Henke på ”deras klippa” på Kullaberg! Mysigt värre!

My ska till Ulla på lördag och det är Elin avis på! Ulla= Mys mecka Gekås!


Trevlig Valborg! Imorgon hissar och dissar vi igen!


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards