Alla inlägg under april 2009

Av My & Elin - 30 april 2009 22:43

Jag trodde att det skulle bli slingor men gick ifrån Frisörskolan med en rejäl brun kalufs! Nu snackar jag inget ljusbrunt, utan MÖRKBRUNT! Inget fel i det faktiskt, ska bara vänja mig lite. Rätt snyggt!


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 30 april 2009 11:00

Vi grubblar båda på vår framtida innebandykarriär och ibland önskar vi att någon annan bara kunde säga vad man skulle göra.  


Elin ska på ansiktsbehandling i dag kl 14 och My är riktigt avundsjuk på det! Efter det kommer hon synas på Espresso house då hon ska ta en snabb fika med Malin om det är någon som vill spana på henne.

Därefter tar hon packningen och beger sig ut till Magnarp för gillkväll med Nina och Rikard och en massa andra, hon vet inte riktigt själv vilka som ska vara med (hmmm, kanske något span?? :))!

Herman ska också delas ut!!!! Herman är en degklump som vissa rynkar på ögonbryna till och andra glatt jublar jag vill ha… Herman ska skötas i 10 dagar man ska mata honom och röra i honom 2-3 gånger/dag sen ska han delas upp och skickas vidare. En bit ska behållas och så ska en kaka bakas som ska vara fantastisk god!!!! Vi får väl se hur det blir.


My ska till Frisörskolan kl 13. Hon är ju hårmodell till Madde som går sista året på gymnasiet. Den 17 maj är gesällprovet och Madde vill gärna att My ska ha snygg färg och slingor, så det är väl bara att sätta sig i stolen My och låta proffset göra jobbet…

Därefter blir det antingen en löprunda eller sol på balkongen. My röstar nog på löprunda för förkylningen har äntligen lagt sig ordentligt!

Ikväll stundar romantiskt picknick för Mysan och Henke på ”deras klippa” på Kullaberg! Mysigt värre!

My ska till Ulla på lördag och det är Elin avis på! Ulla= Mys mecka Gekås!


Trevlig Valborg! Imorgon hissar och dissar vi igen!


Over and out.

Av My & Elin - 29 april 2009 10:16

Igår var jag hos Marianne, min sjukgymnast. Jag hade ringt och förvarnat henne dagen innan att jag kanske inte dyker upp pga min förkylning.

Jag kände mig dock helt okej och cyklade ner.

Det blev en hel del blogg-snack. Marianne och Dr W hade tydligen diskuterat bloggar.

Marianne, kolla in vårt inlägg den 27 mars här. Där har du hissen på dig själv! :)

Det blev ett ganska lugnt rehabpass med tanke på att jag varit sjuk. Vi körde en del övningar för baksida lår. Det är ju denna jag fortfarande har problem med. Det är bara till att hålla modet uppe, för den ska ge sig någon gång och snart hoppas jag!


Nästa vecka är Marianne på semester. Vi bokade in måndagen den 11 maj. Emlan, vi ska träna ihop! Ska bli kul, det var längesedan sist!! Vi kommer säkert få stå på bozu och kasta boll till varandra. Killerblick! :)


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 28 april 2009 15:11

 

Det har den senaste tiden funnits mycket frustration mellan oss. Vi tog igår ett steg i rätt riktning och tog tag i ”vårt problem”. Det mesta tror vi grundar sig på att vi inte alls träffas 2-3 timmar varje dag längre. Innan Mys skada tränade vi 5-6 dagar/vecka tillsammans och nu gör vi ju inte det av förklarliga skäl.  Vi saknar varandra och som tjejer har förmågan att göra ibland så slutar de att prata när något är fel och tror att ens nära och kära ändå ska förstå vad som är fel! Nu är korten lagda på borden och luften är rensad.

Over and out.

Av My & Elin - 28 april 2009 13:32

Vi måste få gratulera Henrik idag! Han körde imorse upp för släpkort och klarade det förstås galant!

Stackarn var riktigt nervös imorse och ville inte gå från Mys lägenhet...

Han blir redan idag utskickad på en längre tur med lastbil och långt släp! :)

Se upp på vägarna!


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 28 april 2009 10:20

My:

I fredags blev My bjuden till Hbg på AW med Elina, Emlan och Pillan. Kvällen skulle börja med shopping på Kullagatan, middag på Haket och därefter ett besök på Grand Hotels Pianobar! My kan rekommendera Pianobaren starkt! Otroligt mysigt ställe att hänga på!  


Lördagen började med ett besök på Willys för inhandlingen inför söndagens släktkalas.

Sedan cyklade Mysan in om stan för att köpa sig en tunika innan hon begav sig ner till stranden. Efter stranden begav hos sig till samma affär för att köpa sig ännu en tunika fast i en annan färg… Hmm…

Väl hemma städades lägenheten.

Kvällen spenderades hos Checke som stod för grillat! Mums! Checke hade ordnat rabarberpaj med vaniljvisp och My hade ordnat en riktigt kladdig chokladkaka så det var bara till att äta! Tjejerna tog sedan ett impulsbeslut och bestämde sig för att besöka 57:an.

My var hemma 03.30 och kändes sig något stressad inför morgondagen och den knappa sömnen.  


Hon steg upp kl 7.30 för att förbereda brunchen för sina gäster som skulle anlända kl 10. Det roliga var att mer än hälften av gästerna var bakis eller trötta. Många hade varit ute på kvällen! Priset tog nog styvfar Mats som hade rejäl whiskeyröst och röda ögon!

Efter att gästerna gått parkerade My sig på en filt ute i gräset, MP3 i öronen och gav det ett försök till mer sömn, utan att lyckas. Det hör till att My var ytterst förkyld också sedan lördagen och orkade inte många knyst. Henke avslutade dock kvällen med att göra hemmagjorda hamburgare!  


Elin:

I fredags var Elin ute i Lindab arena och representerade Ängelholms kommun på företagarmässan. Det var kul och det fanns en del snyggingar i kostym, she like! Kvällen slutade hemma i soffan med Gomorran!  


Lördagen intag av friskluft slår nog rekord! Elin var ute först på stranden och gick en långpromenad med en kompis och deras respektive hundar. Sedan satt de och solade i en trädgård nära hembygdsparken och fikade. Därifrån åkte Elin och lämnade Assi som skulle vara på kollo till söndagen. Väl hemma igen blev det lite akutstädning innan kvällens tjejbesök kom instormande. Sedan tog tjejerna tåget in till Helsingborg för att avnjuta solens sista timmar nere vid norra hamnen. Olssons skafferi fick också ett besök, så gott och prisvärt rekommenderas starkt! Sedan fick även hamnkrogen ett besök, men där var publiken lite väl ung och dessutom hade de ingen krossad is! Så tjejerna gick vidare till Helsingbar, vilket nog är Elins nya favorit ställe i Helsingborg mycket trevligt och lite mognare publik. Elin och hennes sällskap tog sedan tåget tillbaka 00,30 så kvällen blev relativt tidig. Tankarna fanns på att besöka 57:an i Ängelholm med det blev avstyrt.  


Söndagen blev friskluft intaget också stort. Elin var iväg och grillade korv och hamburgare vid Lervik norr om Vejbystrand med 3 familjer. Självklart var lilla Sam med och hon lämnade inte Elin många minuter! Väl hemma igen blev lägenheten städad och kläderna tvättade, mycket välbehövligt! Kvällen avslutades med mat ute i Ängeltofta herrgård, glassigt va! En vän bor där, men hennes flyttlass går snart till Trelleborg så man får ju passa på när man fortfarande kan vara i sådan herrgårdsmiljö!


Over and out.
Av My & Elin - 24 april 2009 11:43

Elins diss:

All pollen som finns i luften som gör att det rinner i min näsa och kliar i mina ögon

Mys diss: Val som måste göras...med tidspress! 


Elins hiss 1: det fina vädret som kommer till helgen och nästa vecka, like a lot

Elins hiss 2: tv-program som får en att skratta och där människor bjuder på sig som tex fråga Olle och Hjälp jag är med i en Japansk tv-show 


Mys hiss 1: Heinekens nya reklam. Den är kanske inte ny, men för mig är den ny! Tjejen visar tjejerna sin Walk-in-closet… Alla studsar och skriker av lycka! De hör grabbarna skratta för fullt och går dit. Då visar killen grabbarna sin Walk-in-closet, fylld av Heineken! Det roliga är killarnas uttryck, de skriker minst lika mycket… Klockren! Finns säker på Youtube, så hittar någon den kan ni ju lägga in den på kommentarer! :)

Mys hiss 2: Kort och gott, jag ser fram emot en välplanerad helg!


Over and out.
Ovido - Quiz & Flashcards