Alla inlägg den 20 april 2009

Av My & Elin - 20 april 2009 14:15

I lördags var det dags för årsfest med innebandyn. Alla vet ju säkert hur en årsfest brukar vara/sluta. Visst var där ett par som redan var rejält onyktra när festen började, men så ska det väl nästa vara… Några skandaler? Nja, inte vad vi vet. Mer än att ett par stängde in sig illamående på toaletten. Klädseln var intressant. Vissa kom med kort, korta klänningar, barbenta! Andra kom med vita leggings och sandaler. Några mittemellan med mörka klänningar och ljusa strumpor och den sista med svartklädd och stövlar. Ja, vi säger då det, våren är grymt svår att klä sig till!! Å man kan ju inte riktigt säga vilket som var rätt eller fel. Killarna undrar kanske ni, ja ni brukar väl inte bry er, men vissa kom med kostym, andra med jeans och en sliten t-shirt…

Kvällen började med ett alternativa innebandygalan med Ellep och Roger N. De skulle utse Årets glömmare (otippat att Glebe vann), Årets dubbelhaka (Katta drog en djup lättnads suck när hon klarade sig detta år)… Mycket trevligt. Grabbarna kunde ju ha kört ett rullande bildspel hela kvällen på alla 60 000 bilder ni tagit under säsongen, det hade varit kul!

Därefter började avtackningarna för tränare och sist träningspriserna. Kvällens drottning blev Amanda Pommer! Vilken grym tjej! Vi kan bara hålla med Elinas tal att denna tjej säkerligen kommer synas i både elit och landslag.

Därefter dansades det i x antal timmar. Innan sa My att hon inte skulle dansa många steg, men vad gör man när snyggingarna Ellep, Roger och Roger bjuder upp till bugg?! Elin sågs också dra av några buggsteg med samma grabbar/män… och de var mäkta imponerade att en tjej i hennes ålder kunde följa när det gäller kasedansen.

Och My, var det egentligen så smart att bugga med ditt knä??! På det stora hela blev det en lyckad kväll med god mat och mycket dans.  


Jaha, vad säger vi då? Ganska skönt att festen är över. Lite jobbigt emellanåt med alla frågor om vad man skulle göra till nästa säsong. Dessutom fick vi väl en hel del innebandyförslag.

Vi fick dessutom höra ett par olika historier om vad som skulle hända med damlaget. Allt tas dock med en klackspark då alkoholen var inblandad.

Men vår stora fråga just nu, vad kommer egentligen att hända med damlaget?? Är det inte hög tid att det går ut info? Eller rättare sagt, för någon vecka sedan borde det ha gått ut info. En sak är vi överrens om, hade det varit klart hade man ju gått ut med info innan årsfesten, eller i alla fall om infon var positiv. Vi väntar spänt på vad som ska hända, men tiden är kort. Det är väl ingen hemlighet att andra klubbar drar i spelarna i ÅK?


Over and out.
Ovido - Quiz & Flashcards