Alla inlägg den 2 maj 2009

Av My & Elin - 2 maj 2009 21:35

Efter enbart 4,5 timmars sömn var det dags att stiga upp och förbereda mig inför dagens utflykt med Elina och Emlan. 5.45 hämtade de mig... Helt sjukt hur tidigt man kan stiga upp bara för att man ska shoppa! :)

Alla tre är rätt stora fans av Ullared och dit hittade vi utan problem. Dock blev vi lite besvikna eftersom vi inte hittade så mycket där. Det var ändå tur att vi hade Emlans pappas bil, för i min eller Elinas minibilar hade vi inte fått plats med de kassarna i bagagen!

Efter Ullared begav vi oss mot Gällstad. Jag satte mig bakom ratten och var rätt säker på vägen dit (är inte envis alls). Elina skulle vara kartläsare. Fram till Svenljunga var det lugnt, men därefter skulle jag ta en genväg... Hmmm. Det var världens rallybana. Elina blev lite smått orolig i magen. Sorry, men det var himla kul väg!

Vi kom längre och längre ut i buschen och det kändes lite fel. Jag lyssnade dessutom inte så bra på Elinas råd om vägval utan körde självklart mitt eget... Tillsist kom det en skylt, Gällstad. Vi blev himla förvånade då vägen blev en grusväg. 1 mil körde vi på grus och gissa om bilen var dammig! Fram kom vi, men jag har lärt mig att aldrig köra genvägar igen!


Både jag och Elina skulle vara ensamma ikväll så vi passade på att äta middag på torget i solen! Lovely!


Over and out.

Mysan

Ovido - Quiz & Flashcards