Alla inlägg den 7 maj 2009

Av My & Elin - 7 maj 2009 13:26

Igår stundade det åter igen smyckesparty hos My. Det var 9 månader sedan sist och alla verkade rätt taggade på att få shoppa loss!

My hade denna gången fixat maten själv (förra gången var mamma Anti snäll och hjälpte till), det serverades tacopaj, chips, sallad och bröd. Bitte och moster Marie delade dessutom en flaska vin med kommentaren från moster:

”Det var väl ingenting. Jag och din mamma delade på 3 flaskor för 10 år sedan!”

Mamma Anti: ”Ja, då var vi rätt fulla…”

När alla var mätta och belåtna rusade tjejerna (ja, vi kallar fortfarande er över 50 för tjejer, snällt va?!) in i sovrummet för att kolla in Jennys smycken! Som vanligt, vilka fina grejor och en hel del nyheter! Precis som förra gången blev det trångt framför speglarna i hallen och badrummet. Några var som vanligt väldigt veliga! Men vi kan bara hålla med, det är inte lätt att välja vilket man ska ha… Kön blev därför lång till Jennys lilla verkstad i Mys kök. Vi knäskadade blev lite trötta och vissa av oss satte sig helt enkelt på golvet!  

Man kan väl inte säga annat än att man längtar tills leveransen kommer med de snygga armbanden hälften av oss köpte?! :)


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards