Alla inlägg under maj 2009

Av My & Elin - 31 maj 2009 21:14

Det är helt otroligt vad tiden och dagarna går fort. Jag kan nästan inte förstå att vi redan är framme i juni. Nu har alltså halva 2009 snart gått! Kanske är det inte så konstigt att dagarna i maj har gått fort jag har varit borta 3 helger. Veckan som varit kommer jag nästan inte ihåg vad jag har gjort. Förutom att jag varit väldigt trött på kvällarna och det har blivit lite bloggande! Vet inte om det är allergimedicinen som gör eller vad. Helgen som varit har jag som vanligt, känns det som numera, varit ute i Magnarp och städat, passat barn och grillat. I lördags förmiddag var jag också där och då var det ca 30 gipskivor, 30 lite tunnare skivor och 3 pallar isolering som skulle flyttas..... ett bra träningspass i alla fall! Sen blev det dammsugning och slipning och lackning av trägolv. Innan jag skulle åka hem han jag med och bära lite plankor som ska målas och bli till nytt innertak. Sen blev det snabbt hem, handlade lite på vägen för på eftermiddagen skulle Katta och Alec från innebandyn komma hem till mig för lite tjejkväll med grillat på bryggan och utgång på 57:an. Det var en helt underbar kväll. Idag har jag planterat lite mera växter på min balkong. Den kommer att bli så fin i år! Och medans Katta snusade i min soffa passade jag på att bättra på brännan på balkongen. Eftermiddagen och kvällen har jag varit i Vejby som myst med Sam medans hennes mamma packade låda på låda! Precis innan jag skulle köra hem gick vi en sväng ner till hamnen i Vejby..... så fint vi bor, det kommer att bli svårt att lämna Skåne om det någon gång skulle bli så.


Nu är det bara att ladda inför en ny vecka.


Over and out

Bygg

Av My & Elin - 30 maj 2009 20:31

Igår var det middag i Viken tillsammans med mamma, Mats, Bitt och Leif (Henkes föräldrar). På väg hem undrade Henke och jag vad vi egentligen gjorde där för vi fick inte en syl i vädret. Våra föräldrar hade alltså att snacka om och släppte inte in oss i samtalsämnena så ofta! :)

Vi hade dock himla trevligt ändå med våra flörtande blickar över middagen! Vet inte vad det var med Mats för han slog sönder 3 saker under kvällen. 1000-tals glasbitar över allt!!

Tack för god mat mamma och Mats!    


Idag har jag varit i Halmstad på utbildning. Det jag läser denna helg är Hälsoinformatör. Mycket intressant. Handlar inte enbart om kost utan mycket om mental hälsa.

Vi har dessutom fått en hemuppgift och jag får väl sätta mig att läsa de sidorna efter Robinson finalen.


Kommer mer info om min plugg-helg senare!


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 29 maj 2009 10:08

Då var det dags igen!


Elins diss: Att tiden inte räcker till.

Mys diss: Det som har hänt med min bäckenbotten, j-vlar vad ont jag har! Ipren snälla bedöva...


Elins hiss 1: Sommarvärmen som kommer till helgen.

Elins hiss 2: Studentbal – vilken härlig tid!


Mys hiss 1: Att jag och Henrik fått nyckel till vår gemensamma lägenhet! (Där har ni spännande sak nr 1)

Mys hiss 2:  Att jag är ledig på måndag, dels för att vila efter plugget i Halmstad i helgen, plus spännande sak nr 2!  


Trevlig helg!

Over and out.   

Av My & Elin - 28 maj 2009 21:49

Det hände något på slutet av dagens träningspass. Vi avslutade med x antal olika idotenlopp och i sista omgången sträckte jag nog mig... Min bäckenbotten mår inte så bra! Hur ofta är det man får problem med musklerna där?! Inte på en träning iaf. Som Elina sa,musklerna är nog inte vana vid så tvära vändningar som idioten innebär. Jag hoppas det har lagt sig imorgon för det är minskäl inte nice!

Inte nog med det. När jag ska in i duschen ser jag en svart prick på magen! Vi hade ju krälat i gräset hela träningen och jag trodde det var grus eller jord. Men det gick inte bort! Ringde i panik min mamma och sa att jag hade en fästing! Hon la sig dubbel... Pincetten åkte fram och fästingen gav upp. Verkade som om jag fick ut alla ben och taggar eller vad de nu har för något. Överreagerar jag ibland? Hmmm.


Over and out.

Mysan


Av My & Elin - 27 maj 2009 14:14

Kroppen värker lite idag, men jag har bara mig själv att skylla att jag hade 3 pass igår. Knäet mår dock prima vilket är allra viktigast!

Testade en ny energidryck imorse. Den kommer snart ut på marknaden och ni bör verkligen testa den! Skitgod, Kickup heter den! Allergon är med på ett hörn! :)


Sen är det något spännande på gång! Hihihi... Eller två grejor på gång. Återkommer!


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 26 maj 2009 09:45

Som jag skrev igår så var det första passet med FBC för min del. Det var väldigt spännande att se var det var för gäng och vad vi skulle hitta på. Elina kämpade på med sina kryckor och hängde med hela träningen! :)

När vi stod på samlingen säger Elina: "De är ganska unga, vi är väldigt gamla!" Ja, det kan man säga. När jag berättade detta för Henke så kallade han mig Rockmormor!!

Åter till träningen. Vi började med en lugn joggingrunda till roddklubben. Där delades vi in i två grupper. Gruppen jag hamnade i skulle börja med Cooperstest, 3 km så snabbt man kan. Jag blev nöjd med mitt resultat! Jag var ungefär 20-30 sekunder sämre än förra året, så det är godkänt. Jag har aldrig varit bra på att löpa långt och snabbt i vilket fall som...

Därefter blev det 2x50m lopp. Det var första gången jag sprang max och det var en läskig känsla. Mitt högra ben hann inte med!

Det blev spänsthopp och här har jag väl också en hel del att jobba med.

Vi avslutade med tester i situps och armhävningar. Dr W var imponerad över min bålstyrka!

När jag och Elina gick från träningen sa jag till henne att det var ju en ganska lugn träning. Tji fick jag för det, vilken urladdning jag fick i hela kroppen efter 21. Kan tänka mig att orsaken var Coopers och mycket nytt för mitt ben. Härlig känsla att vara utpumpad!


Imorse blev det ett pass hos Marianne. Jag berättade om mina brister på träningen igår. Vi tränade därför explosivitet och spänst. Nu har jag fyra övningar jag ska köra stenhårt!


Blir en tuff dag idag. Håller i sista träningspasset på jobb i eftermiddag och ikväll stundar träning med innebandyn igen!


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 25 maj 2009 14:36

Som jag har längtat till denna kväll, å jag har längtat tillsammans med Elina. Det är nämligen dags för första passet med nya laget. Ett litet avbräck i planeringen och glädjen blev det dock. Elina skadade sitt knä på fotbollsmatchen igår och tvingas vila några veckor. Nu hoppas vi bara att MR-bilderna är med dig!


I eftermiddag stundar aktiviteter på jobbet. Volleybollturnering (självklart är jag enbart hejarklack) och grillning! Vi har taklagsfest och firar att nya silon är klar!


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 24 maj 2009 08:58

I fredags var det kärt återbesök med Camilla. Vi träffas inte så många gånger per år och denna gång tänkte vi ta en heldag! Inte för att vi bor så många mil ifrån varandra, men att få ihop en kväll/helg då båda är lediga är inte det lättaste.

Vid lunchtid började vi göra stan. Camilla hade en del ärenden att uträtta i affärerna inför bröllopet hon skulle till på lördagen (igår). Hon höll dessutom på att sy sin egen klänning och denna var inte klar än!

Det blev fika på E-house tillsammans med Kenny Jönsson. Ja, ni kommer förstå lite mer när vi kommer längre ner i denna text.

Jag hittade ett par bruna gladiatorsandaler och ett flätat brunt skärp! :)

Shopping tar ju på krafterna så vi planterade oss i min soffa, Camilla hjälpte mig lite med min dator och sedan blev det ett par omgångar Touché!

Vid 18-tiden begav vi oss till Capri för att äta och jag vet inte var det var med servitören, men det var inte mycket som gick rätt för honom den kvällen... God mat fick vi iallafall. Å det var här vi började undra om Kenny Jönsson förföljde oss?! Han och frugan satte sig nämligen bredvid oss för att äta... Det är imponerande att se att en person med x antal pengar på kontot är så jordnära!

Är Kenny klar för Rögle egentligen? Jag tror han tränade med dem i fredags iaf.

Efter middagen behövde Camilla dra sig hemåt för att spendera resten av kvällen tillsammans med sin klänning. :)

Jag cyklade då vidare till Elina för att han en myskväll framför tv:n! Snack, snacks, godis, choklad... <3


Igår var Henrik ledig och vi passade på att nästan ha en heldag! Det var underbart härligt! Det blev en liten utflykt på eftermiddagen. Paus från varandra ett par timmar innan kvällen då Henrik skulle köra hoj och jag skulle skjutsa Checke till en fest och sedan handla lite mat. Därefter blev det hemlagad pizza, mmmmm så gott. Robinson självklart och sist ett par avsnitt av Sunes jul. "Kolla Sune, störtlopp!" Jag ligger dubbel i skratt!


Henke har kört till jobbet och jag försöker få bort molnen på himlen... Jag vill till playan med sprayflaskan!! Undras om Checke och Jonas är bakis?!


Over and out.

Mysan


Ovido - Quiz & Flashcards