Alla inlägg under februari 2009

Av My & Elin - 20 februari 2009 15:18

Nu härmar vi Rixfm kanske, men vi ska också köra hiss och diss. En gång varje vecka är tänkt! 2 hiss och 1 diss var. Anledningen till fler hiss är självklart att vi vill att det positiva ska överväga... :)


Elins diss:

"Att någon plogar och saltar kl 6 på morgonen fastän det knappt finns någon snö och jag är ledig!!"


Mys diss:

"Att tiden går så jäkla snabbt!"


Elins hiss:

"Att Rögle krossade Modo igår å att Factory Outlet i Höganäs finns så nära!"


Mys hiss:

"Rumpvärme i bilsätet är nog den bästa uppfinningen! Dessutom hiss till min Henrik som skämmer bort mig med mat och diskning fast jag är tråkig och pluggar hela tiden."


Vi önskar er trevlig helg!


Over and out.


Av My & Elin - 20 februari 2009 09:54

En 85-årig man gick till doktorn och ville få gjort ett spermatest.
Doktorn gav mannen en burk och sa:
"Ta den här burken och kom tillbaka imorgon med ett spermaprov."

Nästa dag kom mannen tillbaka och överräckte burken till doktorn. Burken var lika ren och tom som dagen innan.
Doktorn undrade vad som hände och den gamle mannen sa:
"Jo doktorn! Det är så här, först försökte jag med högra handen, inget hände. Sen försökte jag med vänstra handen, fortfarande inget hände. Då kallade jag på min fru för hjälp. Hon försökte först med högra handen och sedan med vänstra handen. Fortfarande hände inget. Hon försökte då med munnen, först med tänderna i, sedan utan tänder, fortfarande hände inget. Vi ringde till och med på hos vår granne, Agda och hon är bara 76.
Hon försökte också. Först med båda händerna, sen i armhålan. Hon försökte till och med att klämma den mellan knäna, men inget hände."

Doktorn var chockad!
"Ni kan inte mena allvar! Bad ni verkligen grannen om hjälp?"


"Jo" sa den gamle mannen. Och vad vi än försökte med så fick vi inte av locket på burken.  


Ja vad trodde du?! Burklock kan banne mej vara besvärliga!


Over and out.

Av My & Elin - 18 februari 2009 15:43

Igår hade My premiär för sitt träningspass på jobbet. Hon blev för ett par veckor sedan tillfrågad om hon ville sätta ihop något för de anställda. My var inte sen på att hoppa på detta förslag och satte genast ihop ett pass.

Efter att genomgått grundutbildningen hade hon fått lära sig hur stommen på ett träningspass ska läggas upp. Dessutom blev det en utmaning då det var blandad kompott på de aktiva!

My lyckades med sitt mål, det flåsades och svettades i friskvårdslokalen och skrämde inte iväg någon utan alla kommer tillbaka nästa veckan!


Idag är Elin en upptagen tjej med massor av möte på jobbet… Hon längtar dock till kvällen då det är premiär för Greys! My kan bara hålla med! We like! Elin ska dock först på innebandy och My ska försöka plöja igenom den gigantiska pärmen inför den kommande tentan nästa vecka.


Imorgon bitti ska My till sjukgymnasten Niklas. Sista gången innan favoriten Marianne är tillbaka på måndag. Ska bli spännande att se vad hon har att säga om Mys knä. Å om hon ska få testa lite nytt igen… My är just nu trött på sitt klena lår, det tar så lång tid att få tillbaka storleken på muskeln. Hon känner sig ganska stark, men hon vill ha ett större lår…

Elin har fått biljetter till hockey imorgon men är lite besviken då Foppa förmodligen inte ska spela… Attans också.

Elin får dessutom besök imorgon kväll och hela helgen. Hennes vänner från Sala, Tessan och Sonja, kommer på besök. Trevligt!


Over and out.

Av My & Elin - 17 februari 2009 13:58

Byggan kom med förslaget att vi skulle passa på att göra något annorlunda på vår träningstid igår. Det var fler som hängde på detta förslag. Vi skulle se matchen mellan FCH-Västerås.


My hämtade upp Elin och Katta och de körde mot IH i Helsingborg. En liten omväg blev det dock, för My kör alltid av vid fel korsning…

Väl framme vid parkeringsplatsen och smågrabbarna som parkeringsvakter, rullade My ner rutan. Byggan och Katta servade fram en hundring och gav till My. My sträcker denna mot Parkeringskillen och säger:

”How much?” (My brukar ofta lägga in lite engelska fraser då och då…)Parkeringskillen: ” Öööhhhh…. Twenty.”

Alla i bilen brister ut i skratt. Killen trodde skarpt på att vi inte kunde svenska. Vi ångrade oss sedan att vi inte fortsatte prata engelska med honom, men kanske tur ändå, för han blev lite stirrig och hade problem att ge My rätt växel tillbaka. Stackars grabb…

Vi mötte upp övriga i entrén och begav oss in i hallen. Roger N fanns självklart också på plats med sin kamera!Roger N tipsade oss om Henrik Larsson som satt på läktaren mitt över. Varför hamnar man lite i extas när man ser honom? Vilken status han har!! 

Det var tv-match i detta bottenmöte mellan FCH och Västerås, vilket gjorde att matchen drog ut på tiden. Kameramannen var tvungen att ge tummen upp innan något fick ske… Dessutom pajar IH´s resultattavla, pinsamt. I TV och självklart inzoomade!

Men som Marlene sa, ”Ni får faktiskt tänka på att IH är gammalt!”


Over and out.

Av My & Elin - 16 februari 2009 10:32

I Sverige har vi nästan inga slavar längre. De få som finns är lärare.
Anton, 6 år

På Sveriges nationaldag släpper de ut kungen från Skansen. Han
vinkar till människorna och tycker det är roligt att få se sig omkring.

Lissi, 6 år

Mamma säger att jag är svartsjuk på Simon, men det är inte sant.
Det är bara helt vanligt hat.
Ingrid, 8 år

Skillnaden på könsorganen blir mindre och mindre på grund av
jämställdhetslagen.
Merete, 9 år

Jag tycker att sagor är fina, för då sitter mamma still en liten stund.

Line Marie, 8 år

Min mamma säger att jag går henne på nerverna fast jag står
alldeles stilla.
Sigurd, 6 år

Min pappa vill att vi ska gå med i EU. Det vill inte min mamma. Men
det blir alltid som min pappa vill.
Christina, 7 år

Min mamma bara jobbar och jobbar för att tjäna pengar till mat,
ändå är jag nästan aldrig hungrig.
Matilda, 6 år

Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor.
Henrik, 8 år

Det är väldigt många som vill avliva hela kungahuset.
Marie, 8 år

På många sätt liknar politiker vanliga människor. Det är för att
man inte ska genomskåda dem.
Hilde, 10 år

Förr i tiden visste inte mannen var barnen var eller var de kom från. På fars dag firar man att han har förstått det.
Nina, 7 år

I USA måste du betala för att bli sjuk.
Markus, 8 år

Det är utslitna, magra människor som röstar på socialdemokraterna.
Peder, 7 år

Och den mest tänkvärda!

Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga
är att man har samma färg på hjärtat.
Isabell, 7 år


Over and out.

Av My & Elin - 14 februari 2009 21:51

Höll på att förfrysa när jag skulle gå från hotellet imorse till lokalen där vi studerar. Okej, det är bara en promenix på 10 min, men ack så kallt det var!

Jag är förresten grymt besviken på hotellets frukost. De har inget bacon längre!! Förra helgen hade de det på lördagen, inte på söndagen. Jag trodde den var slut. Men imorse, inget bacon! Jag hoppas innerligt på bacon imorgon. Det är så gott att toppa en nyttig frukost med. :)


Det har varit en rörig utbildningsdag. Lite nytt igen och det kändes bara allmänt rörigt. Vi har dock pratat ganska mycket om styrke- och konditionsträning så jag har lärt mig lite nyttigt! Framför allt hur jag ska träna på gymmet utan att bli biffigt musklös, utan snyggt slimmigt muskulös! (Byggan, du vet vad jag snackar om...)

Imorgon blir det fortsatt snack om träningslära och dessutom ska vi gå igenom träning för gravida och seniorer. Kort dag, slutar redan kl 13, skönt. Är hemma vid 16 och därefter blir det nog en gym-runda och plugg på kvällen.


Andra deltävlingen i Melodifestivalen är avklarad. Jag, Emelie, hennes Gbg-kusiner och två andra tjejer från kursen hade planer på att äta och kolla på denna på Hard Rock. Visst, det var ju alla hjärtans dag idag och fullproppat med folk. Vi begav oss istället till ett annat ställe för mat och sedan gick jag och Emelie till mitt hotell och tittade på festivalen. Men varför fick inte Cookies n Beans gå vidare??


Åter igen, Nordstan är scary på kvällarna!!


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 13 februari 2009 20:18

...något som, jag...hoppas blir sant. :)

Jo, jag drömde om min innebandydebut efter skadan! Ojoj, vilken lycklig stund! Lite ego dröm kanske, men hoppas ni har överseende med det...

Jag spelade i Åstorp tillsammans med alla andra tjejer. Match hemma, mot vilket lag vet jag inte. Laget bestod däremot av både tjejer och killar.

Bella lägger en klockren pass till mig och av ren reflex skjuter jag in bollen i mål! Jag blev så förvånad och väldigt glad! Glädjetårar!

Nere i en hörna så slår en tjej i motståndarlaget mig i huvudet med ett CD-fodral!! Oooooooooo...ni känner mig. My kokar och får rejäl tändvätska. Drömmen förtäljer dock inte vad jag gör tillbaka. Jag kan tänka mig att det blir en rumptryckare över sargen!

När jag sitter på bänken så kommer Roger P fram till mig med sitt anteckningsblock och ska förklara något och då ser jag samtidigt att han skrivit My Gullberg 2 mål!

När det gått 17.39 av sista perioden tacklar en kille i motståndarlaget mig över sargen och jag klämmer min vänstra vad! Sen bestämmer jag mig för att vila mitt knä (helt plötsligt) och sätter mig på bänken resterande tid. Roger N kommer fram till mig och låter mig välja mellan två choklad, jag minns bara den sorten jag valde, Marabou mjölkchoklad med valnötter och mandlar... Här vaknar jag.


Kan någon tyda drömmar???


Jag är åter igen i Göteborg. Min andra helg för studier av grundläggande anatomi och träningslära.

Tågresan bli denna gång mycket trevligare då Emelie också åkte med. Vi satt hela vägen och försökte förstå musklens kemi och helt plötsligt trillade slanten ner, tror vi iallafall.

Idag har vi gått igenom de sista musklernas fäste, ursprung och funktion. Därefter andningen, hjärtat och cirkulationen.

Imorgon och på söndag ska vi gå igenom träningslära - styrketräning, konditionsträning, gravid- och seniorsträning! Ska bli intressant!

Efter denna helg väntar två intensiva veckor av plugg inför tentan...


Over and out.

Mysan 


Av My & Elin - 13 februari 2009 12:40

Det var tre handelsresande som kom till Mora. Dom skulle stanna där och övernatta. Detta var under samma tid som vasaloppet, så av förklarliga var det svårt att få tag i rum. Det enda som fanns att uppbringa i hela Mora var ett rum med en dubbelsäng.

De tre handelsresanden hade inget annat val än att ta rummet.

Dom gick och lade sig i sängen, en på högra sidan, en på vänstra och en i mitten. Dom var ganska trötta och somnade ganska snart.

Det blev morgon och de vaknade upp, då sa mannen som hade legat på högra kanten.

- Jag hade en underbar dröm inatt!

- Jaså, vad drömde du då?, frågade dom andra.

- Jo, jag drömde att jag älskade med Cindy Crawford.

- Vad lustigt, sa mannen som hade legat på den vänstra kanten, jag hade en liknande underbar dröm. Fast jag drömde att jag älskade med Claudia Schiffer.

Mannen som hade legat i mitten sa inget, men de bägge andra frågade honom:

- Men du då, drömde inte du något?

- Äsch, det var inget märkvärdigt.

- Jomen säg nu då vad du drömde.

- Nää, det är inget att prata om.

- Jamen kom igen nu då och säg vad det var!

- Jo, jag drömde att jag var med i vasaloppet.

- Vad spännande, hur gick det då?

- Jodå det gick bra, jag ledde under en stor del av loppet. Men när jag kom fram till Risberg, så av någon anledning slaknade stavarna..!


Trevlig fredag


Over and out

Ovido - Quiz & Flashcards