Alla inlägg under april 2009

Av My & Elin - 3 april 2009 14:17

Elins diss: Skånetrafiken - skulle ta tåget till Helsingborg igår var på stationen 18:25 köpte biljett, 18:27 hörs en röst i högtalaren som säger att mitt tåg som går 18:32 är inställt samt gäller massa andra tåg som också var inställda, rösten ber så mycket om ursäkt för det inträffade och hänvisar till nästa tåg som går 19:04, men deet kan ju inte jag ta eftersom jag har en tid att passa 19:15 i Helsingborg. Så det var bara att snabbt hämta en bil och ge sig i väg.

Mys diss: Jag vet faktiskt inte vad jag ska dissa idag. Att min bil är smutsig och behöver tvättas?! Mina fönster i lägenheten också…


Elins hiss 1: U2 3D konsert på Dunkerska kulturhus, så jädra häftigt, har du möjlighet så gå, du lär inte ångra dig!


Elins hiss 2: After Work, vårväder, helg, grillat svårt att välja :)


Mys hiss 1: Att jag får börja jogga ute! 2 km… :)

Mys hiss 2: Livet leker just nu!


Over and out.

Av My & Elin - 3 april 2009 11:41

Frun ligger på alla fyra i rabatten när maken utbrister.
- Men herre jösses , nu får du väl ändå ta och börja motionera, din bakdel
ser ju ut som en hel skördetröska!
Senare på kvällen när maken och frun ska krypa till sängs och mannen är lite
kelsugen, märker han att frugan är lite sur, så han säger:
- Men vad är det med dig?
- Du tror väl inte jag tänker starta hela maskineriet bara för ett halmstrå?


Trevlig helg!


Over and out.

Av My & Elin - 2 april 2009 13:01

Ja, igår var det som sagt möte med en del av Styrelsen i ÅK. Eftersom klubben och vår tränare, Elina, gemensamt kommit överens om att avsluta sitt samarbete, finns det många frågetecken. Hur känner vi efter detta möte? 


My:

 Mötet gav väl egentligen inte så himla mycket för oss spelare. Det var nog mest från Styrelsens sida att de fick reda på att alla var intresserade av damlaget med rätt förutsättningar.

För min del vill jag veta vilka som kommer att ingå i ledarstaben, hur många spelare vi kommer vara i truppen, att alla vill satsa 110% och då hela säsongen och inte dra ner på tempot efter ett par månader (vilket är väldigt svårt att veta i förväg). Att ta sig upp i 2:an igen kommer kräva enormt mycket arbete!

Jag tänker fortfarande på citatet ”Tar man ner laget i 3:an får man ta upp det i 2:an igen”. Fast jag tror inte på det lika mycket längre då ett av mina krav på ÅK var att Elina skulle stanna. Nu vet ju alla att det inte blir så. Därför kallar jag mig just nu klubblös, vilket jag faktiskt även är på pappret då jag bara hade ett-årskontrakt med klubben.

Tankarna har funnits att kanske lägga ner innebandyn. Fast jag vet att jag kommer sakna det sociala och matcherna! Så innebandy kommer det bli, i vilken klubb återstår att se…  


Elin:

Alla spelarna som var på mötet är nog överrens om att de vill spela innebandy, men….. det är ju dock två viktiga punkter som inte är lösta! Det första är tränarrollen, det är svårt att bestämma sig för att spela i ett lag om man inte vet vilken tränaren är. Problem två truppen är för lite! Det hör också ihop med problem ett! Vi är redan sent ute när det gäller värvning av spelare och det är svårt att locka till sig spelare om man inte har en ledarstab att presentera. Allt behöver ju så klart inte vara spikat men vem som ska var huvudtränare bör fixas snabbt, helst igår. Jag vet dock att klubben jobbar på det, men tränare till damlag växer väl inte på träd. Så är det någon som vet någon lämplig kandidat så kan ni väl höra av er :).

Jag tycker själv att det är synd att Å/K mister Elina, en kompetent tränare som lagt ner sin själ i laget och som jag personligen kom väldigt bra överrens med. Det är väl bara att inse faktum och försöka blick framåt.

Jag får instämma med My och också kalla min klubblös, en konstig känsla! Tankarna har gått fram och tillbaka ang. min framtid inom innebandy och vi får väl se hur det blir med nästa säsong. Kanske har jag en annan roll än spelare och kanske till och med i en annan klubb det får tiden utvisa!  


Vi väl helt enkelt hoppas på att detta löser sig på bästa sätt!


Over and out.
Av My & Elin - 1 april 2009 14:17

My:

Jag stängde av min klocka, gladeligen, när den ringde kl 6.30 Himla tjut! Sen somnade jag tydligen om och vaknade förskräckt kl 6.55 Av två orsaker, dels för att det blev bråttom att göra mig redo för jobbet, dels för att jag drömt!

Jag och Checke var vid en damm och sprang på ett lång brygga pga att enorma ormar jagade oss! De var svarta och stora som anacondor! Checke är ju livrädd för ormar.

Jag sprang in på ett utedass för att gömma mig. (Sjysst att lämna Checke där ute med ormen…) Eller så var jag smart, för ormen följde efter mig in på utedasset och när jag stängde dörren så klämde jag huvudet på ormen. Checke kom sedan som en räddande ängel och högg av huvudet på ormen!! Haha, vilken dröm…  


Elin:

Jag vaknade också sent i morse! Drömde en massa konstigt och kastades mellan olika situationer och personer som jag inte träffat på länge. Det var inte bara kära återseenden så jag vaknade helt utmattad. Undrar varför drömmarna sätts ihop så konstigt ibland, men det är rätt häftigt också! 


Ikväll är vi kallade på möte i Åstorp med innebandyn. Det gäller framtiden med damlaget. Ska bli intressant!


Over and out.
Ovido - Quiz & Flashcards