Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Var e boxen???

Av My & Elin - 12 oktober 2008 18:57

Vi tror inte att det är någon som var med på festen igår som missade var boxen var någonstans...

 Ni som tror att dagens inlägg har dröjt pga att vi var bakis, så är faktiskt inte fallet. Elin har varit i Vejby ch hälsat på vänner och My har planerat NY-resan och tvättat!


Kvällen började med laserdome. De tjejerna som inte trodde att man skulle bli svettig av laserdome blev snart varse om att så inte var fallet. Efter de första 20 minuterna dröp alla av svett.

Vi får väl gratulera det gröna laget som vann båda matcherna, men i försvar har vi dock att Mys och Elinas pistoler inte fungerade! Så var det faktiskt!

Efter att ha jagat varandra i mörket i 40 minuter ville de flesta uppsöka en dusch. Vi hade tur att komma hem till Dennis och Cissi för att låna deras dusch. De hade dock 26,4 grader i sin lägenhet...


Sen vandrade vi ner till Jenna. Efter 4 samtal till Elina hittar vi äntligen rätt. Samtale 1 handlade om vart vi skulle, 2 om vilken port, 3 öppna porten och 4 vilken dörr.

Matchen var serverad när vi kom upp till lägenheten.

Katta hade ordnar lekar för oss alla. Det var en musiktävling och hon var väldigt stolt över sin bakgrundsmusik mellan frågorna. :)

Obs! Kolla in Glebes strumpor. Snacka om att offra sig för klubben!


Vi nya i laget skulle tydligen invigas. Vi blev uppdelade i tre lag, My och Roger, Elin och Marlan, Therese, Kalle och Mariette. Alla lag skulle framför vars en låt med show, utklädda. Bildbevis kommer längre ner!

My fick sig goda skratt när Roger skulle klä på sig sin outfit. Han bad henne om hjälp ett flertal gånger, men My vägrade. 


Efter detta hade vi en melodifestival-tävling. Då började de synas vilka som hade fått ordenligt med groggar...


Framåt 1-tiden kom vi på att det var dags att gå till Cardinal. Då hade vissa, icka nämnda personer, både svårt att sitta kvar på toalettstolen och att ta på sig skorna. Men vi kan intyga att vi alla hade väldigt roligt åt situationen.

Väl på Cardinal möttes vi av en gigantisk kö, en seg sådan. Efter drygt en halvtimme var det dags att röra på de lurviga. Vi såg ett och annat hångel.

Vi dansade ett bra tag och timmarna på Cardinal har vi valt att censurera.

Vem som fick hångel och vem som sov själv låter vi vara osagt... Ni som var med vet vad sm hände, hoppas vi iaf!!

Framåt småtimmarna började våra och framför allt Elinas krafter att ta slut (hon var redan trött när hon såg kön!).

Hennes snälle Peter hämtade oss i Hbg. Vad hållhaken var fick vi dock inte veta. Vi tror att hennes boende har utökats med två katter idag!


Det var en välbehövlig kickoff!! Tack Katta och Jenna för allt!


Over and out.

 
 
Ingen bild

Ellep

13 oktober 2008 10:46

Det verkar onekligen varit en lyckad kväll i lördags. Fick hem en fnittrande ElinBe vid 00,30-tiden och inget avslöjades då, trots påtryckningar. Nu förstår jag varför!!!!!!!!
Härligt gäng och RogerP lär utan tvekan vinna i kategorin Årets Bad/Gymnastik för "blandade raser", frissan är bara för go!
Utan att ha varit med och utifrån bilderna delas härmed +:en ut.
+++ RogerP - för att han håller ihop knäna på ett föredömligt sätt.
++ Mariette - för, vad man kan tolka, Magdansen
+ ElinBy, tror jag det är, för Mickstativ alá LenaPH

Våran utsände på Cardinal kunde inte rapportera några "skandaler" och det är ju glädjande.
Till sist en efterlysning:
Vår utsände önskar all hjälp med att finna sin nya fina Vita käpp som försvann tidigt under kvällen på Cardinal.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av My & Elin - 5 juni 2009 10:22

Denna säsong kommer vi att leva våra innebandyliv på vars ett håll. Elin har bytt spår helt och har fått en ny utmaning, hon ska vara tränare i Åstorps F16 lag. Hennes lediga tid går nu åt att planerar inför nästa säsong och det ska bli kul att se h...

Av My & Elin - 1 juni 2009 17:40

Jag tog ledigt från jobb idag, dels för att jag pluggat hela helgen och dels för att jag skulle studera Rögles två pass. Det var för ca 1 månad sedan som jag kontaktade Rögles nye fystränare för att fråga om jag fick vara med på ett par pass för att...

Av My & Elin - 1 juni 2009 13:54

Ett gäng tjejer hade möhippa för sin väninna och det blev vin, strippande grabbar, spex och upptåg, men även presenter. Den ena presenten var en svart monsterdildo. Dagen efter när den blivande frun satt i bilen på väg hem så sneglade honpå monstret ...

Av My & Elin - 31 maj 2009 21:14

Det är helt otroligt vad tiden och dagarna går fort. Jag kan nästan inte förstå att vi redan är framme i juni. Nu har alltså halva 2009 snart gått! Kanske är det inte så konstigt att dagarna i maj har gått fort jag har varit borta 3 helger. Veckan so...

Av My & Elin - 30 maj 2009 20:31

Igår var det middag i Viken tillsammans med mamma, Mats, Bitt och Leif (Henkes föräldrar). På väg hem undrade Henke och jag vad vi egentligen gjorde där för vi fick inte en syl i vädret. Våra föräldrar hade alltså att snacka om och släppte inte in os...

Ovido - Quiz & Flashcards