Alla inlägg den 12 september 2008

Av My & Elin - 12 september 2008 16:09

Igår när jag körde från jobb och fick möte på 112:an, hörde jag att jag fick en sten på framrutan. Inget märke syntes till just då...

När jag sedan kör från Annah och solen stod på rutan så ser jag - tack för den ja! 20 cm spricka i framrutan! Jag såg hur mina NY-pengar skulle gå till något annat än shopping i The Big Apple. Vad ska man göra, det kunde ju varit värre. Som en kollega sa till mig:

"Det som är bra är att när du bytt ruta så kommer du se skitbra!  Tänk alla repor du har i den nu?!"

Så rätt så.

Efter rut-incidenten begav jag mig till gymmet. Checkan kom också dit för att köra ett pass. Hon fick först höra lite gnäll över rutan, men sen körde vi stenhårt. Vi älskar att träna magen!

Sen träffade jag Henke. End of Story of Thursday. :)


Nu är det snart helg. Slutar jobbet, ska hem och springa 6 km rundan. Därefter ska jag diska. Har 3 dagars disk på hela bänken, inte likt mig! Har blivit slarvig...

Sen bär det iväg till Viken. Mamma ska bjuda på middag. Mats, min styvfar, kommer också hem idag. Henke följer självklart med! :)

Vi har önskat varmrökt lax med kokt potatis och hollandaisesås, sparris och ärtor av mamsen. Mmmmmm.


Trevlig kväll!

Mysan

Av My & Elin - 12 september 2008 13:20

Igår ringde jag till Kalmar högskola i ett försök att avsäga mig min plats på magisterprogrammet i miljöriskanalys, men vad händer då… jo läraren övertalar mig att jag kan få ett eget special schema som passar mig och förlänga studietiden om det behövs. Jag försökte då förklara att jag har fullt upp till november och att jag dessutom läser en kurs i Luleå på distans ”revision i kvalitet och miljö”. Då får jag till svar att jag kan fundera över helgen men att hon självklart tycker att jag ska ta mig an detta fantastiska program!

Jag velar som tusan för jag vet att i min bransch är en utbildning i riskanalys väldigt attraktiv, men just nu har jag inte riktigt tid! Utbildningen går ju hösten -09 också så det kanske får bli då istället. 


Här kommer några bilder så ni ser att jag verkligen har varit på Kreta!


Over and out.

Byggan

Ovido - Quiz & Flashcards