Alla inlägg den 13 september 2008

Av My & Elin - 13 september 2008 22:07

Här kommer bilden jag lovade i inlägget jag precis skrev.

Imorgon bitti kommer det en intervju om oss som går under rubriken "Är du laddad inför matchen?"


Over and out.

Av My & Elin - 13 september 2008 21:49

Kl 18.45 hämtade taxin upp (Mys Polo AB) för att ta girlsen till Hamnkrogen. Elin hade beställt bord där för att fira sin födelsedag med mig och Checke. Upklädda till tusen tog vi hela stället med storm!

Elin beställde in fisksoppa och vi andra två tog Wallenbergare. De hade en ny meny för kvällen. Gott var det. Elin tyckte dock soppan var lite salt. Emellan huvudrätt och efterrätt blev det presentutdelning. Av mig fick Byggan en bok "I stormens öga". Det är en självbiografi av Roger Nilsson som seglat jorden runt x antal gånger på kortast tid. Där berättar han om vad det är som driver människor till att göra speciella saker, vad som motiverar en mm. Passar dig och oss perfekt. Jag bad nämligen att få låna boken efter att hon läst ut den. Hihi.

Av Checke fick Byggan supertjusiga ljuslyktor, mossgröna! Passar finfint till vardagsrummet.

Till efterrätt beställde vi in äpplepaj! Den var sprängfylld med klet (socker, kanel...), riktigt gott!

Under kvällen fick vi gått igenom de flesta samtalsämnena, resor, jobb, innebandy, killar... Å utmaningar. Vi snackade om vad vi skulle hitta på under och efter Klassikern. Det är här ni kommer in i bilden. Nu ska ni inte enbart få läsa bloggen, ni ska ge oss tips och råd!

Kan ni komma på något fräckt, coolt, utmanande att göra under tiden när vi laddar inför Klassikern? Något som ger oss en kick, lite motivation? Vi utlyser en tävling kan man säga. Vinsten har vi inte kommit fram till, men ni behöver inte förbereda er på något dyrt och värdefullt, kanske en kram...

Även vad vi ska göra efter Klassikern. Vi har en del förslag själva, men det skulle vara kul att se vad ni kommer på.

Servitrisen tog en fin bild på oss, förutom att jag ser ut att väga över 100 kg (det gör jag faktiskt inte). Jag glömde dock ladda upp den och det kan jag inte göra nu när jag skriver för då försvinner allt jag skrivit. Jag lägger in den efter detta inlägget.


Imorgon är det match. Det är alltså dags för schlafen nu. Imorgon bitti träffas vi kl 8.30 för en laddnings-promenix!


Sov gott.

Over and out.

Mysan

Ovido - Quiz & Flashcards