Alla inlägg den 21 september 2008

Av My & Elin - 21 september 2008 16:55

Vi var ordentligt taggade på att gå ut och dansa igår. Träffades hos Elin vid 23 och cyklade ner mot Torstens och så gott som vände i dörren, lite folk och inte direkt i vår åldern. Torstens brukar annars vara ett folksäkert ställe på en lördags kväll men inte igår. Vi begav oss istället till MM, som brukar vara spöklikt tomt. Igår vimlade dock många Röglefans i alla åldrar.

Efter det begav vi oss ner till Bahnhof. Ingen kö där ute men vi bestämde oss ändå för att gå in. När vi skulle hänga av oss jackorna sa tjejen i garderoben att det fortfarande är ute-Bahnhof och Elin roffade därför åt sig sin sjal igen. Å det dröjde inte länge tills My hämtade ut sin jacka heller. Vi har ju en noja att inte bli sjuka innan seriepremiären och loppet nästa helg. Elin hade känningar redan innan på planeringsdagarna i Arild. Då satt de i ett litet tajt rum och det var mycket nysningar och hostande och hon kände att bakterierna bara drogs till henne.

Det var tomt på Bahnhof fram till klockan var 01.30 sedan vågade vi oss ut på dansgolvet. Vi hade inget val för det var riktigt kallt och annars hade vi fått gå hem. Innan dess hade vi häckat på tvillingtoaletten för att värma oss. Vi kände oss lite gamla och frusna och begav oss därför hemåt vi 2-tiden. Lördagsflopp?


Vi har förmodligen bestämt oss för att fira Tjejklassikern den 4 oktober efter matchen.Skriver förmodligen då vi självklart måste klara Lidingöloppet först. 

Vår plan är så här, vi ska ha tävlingar mot varandra och den som förlorar varje gren ska halsa en öl eller cider (vi har ju inte fått dricka något gott på väldigt länge...). Vi behöver tips på grenar, utmaningar. Det behöver inte bara vara fysiska grenar, utan lite mentalt, gärna lite pinsamma saker. Vi har själv kommit på ett par stycken. Klättra upp i ett träd, springa runt Mys hyreshus på snabbast tid.

Efter denna tävling så har vi tänkt att ha ett litet mingelparty med snacks. Alla som har följt oss är välkomna, men vi ser gärna att ni anmäler er så vi vet hur många ostbågar vi ska köpa. Alla är självklart välkomna att heja på oss under eftermiddagen. Närmre tidschema och upplägg kommer längre fram. Allt sker i Ängelholm.


Idag har Mysan varit på gymmet och Elin har legat hemma för att kurera sin förkylning. Hon är inte jättesnorig, men det kliar i halsen. (Hon låter dock väldigt förkyld.) My tog en Ipren i natt i förebyggande syfte. Elin drack en konjak och tog en Ipren. Hon har även börjat käka sin penicillinkur hon fick inför Kreta resan och vi hoppas att hon tillfrisknar snarast!


Elin hoppas att det är någon bra film ikväll, det blir alltså lugnt. My ska bugga med Otto.


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards