Alla inlägg den 25 september 2008

Av My & Elin - 25 september 2008 09:14

My är ju en detaljplanerare ut i fingerspetsarna och vill ibland planera länge och väl, vilket i de flesta avseenden är väldigt bra. Elin planerar också men mer i stora drag vart, hur och när!

My måste dock få lite beröm om man jämför med första resan som vi gjorde tillsammans till Tjejvasan….. då höll Elin på att bryta ihop på My och när vi åkte till Turkiet fick Elin en packlista av My…. Visst är hon för kär! 


Som ni kanske förstår handlar detta om helgens resa till storstaden. Så här har dialogen gått de sista dagarna! Jaja ni killar kanske himlar med ögonen, det är faktiskt stora beslut och vi tjejer fungerar ju så att ingen vill sätta ner foten och vill vara alla till lags…. 

Under måndagen har vi = tre tjejer (My, Checke och Elin) kommit överrens om att vi ska ta oss upp till sthlm på fredag!

Stora och svåra beslut kvarstår dock!? Så här fortsätter dialogen mellan My och Elin 


M: Du skulle sluta kl 14 på fredag? Ska vi köra runt 15 då? Mest så jag säger till min chef när jag ska sluta. Tänkte handla lite frukt och annat gott till helgen imorgon. Ska var och en ha lite matsäck med oss eller vi ska stanna och äta riktig middag på något värdshus på kvällen på vägen?  


E: Jag tänker vara klar på jobb kl 14 och om allt fungerar med Assi (ska lämna henne vid lunch) så är jag klar att åka 14:30. Tänkte ta med packning till jobbet. Vilkens bil ska vi köra? Är lite kluven om vi ska stanna och äta eller ha med mat! Går ju fortare om vi inte stannar och äter, men vi måste ju ändå pausa och sträcka på oss. Det är nog bra om vi stannar och äter riktig mat tror jag det går ju rätt snabbt ändå eller?  


M: Ok, då satsar vi på att köra ca 14.30 Min bil kan ta oss till Sthlm, du körde ju till Sala. Men ni får gå upp för Hallandsåsen… :) Vi stannar och äter på kvällen. Kan väl hitta någon fin vägkrog eller värdshus för jag vill helst inte käka burgare. 


E: HaHaHa gapflabb, My när vi ska upp till Sthlm så kör vi inte över Hallandsåsen :) 


M: Va fasen…ojdå, hmmm, man kör E4 till Sthlm, just det. 


M: Sen får vi nog fundera på om vi ska ta tunnelbanan till Lidingö och låta bilen stå i Spånga. Om man tar tunnelbanan till Ropsten så gick där gratisbussar till loppet därifrån. Vi funderar på det.  


E: Visst bilen kan stå i Spånga men det går ingen tunnelbana utan vi får ta pendeltåget till centralen och sen byta till tunnelbanan. Vet dock inte hur långt vi måste gå på Lidingö sen spåret såg ut att gå mer åt höger på Lidingö och vi ska ju rätt fram får visa på kartan sen. Men det kan vi väl bestämma på lördag! 


M: Jag blir så nervös bara om jag ska köra i city, men jag vill inte komma för sent till loppet!  


E: Jag lovar att se till att du inte kommer för sent till loppet så sluta oroa dig för det och jag kan köra i sthlm, nu är du så där nervös över saker som varken du eller jag kan påverka!!!! Jag hittar i tunnelbanan så ta de lugnt!  


M: Hur ser annars din plan ut på lördag? Jag vill gärna in i city och gå i affärer. Iaf de vi inte har här.  


E: Jag har mailat några gamla godingar och frågat om de vill underhålla oss!!! 


Ja det är ju långt till fredag och dialogen kommer förmodligen att fortsätta :)  


Over and out

Ovido - Quiz & Flashcards