Alla inlägg den 20 september 2008

Av My & Elin - 20 september 2008 17:24

Elin firar sin födelsedag med en annan del av sitt kompisgäng idag, barnfamiljerna. Med tanke på hennes storlek på lägenhet och små barn, så känner Assi sig måttligt road av att inte riktigt få vara ifred. Därför passar jag henne ikväll. Hon ligger just nu på mitt golv, har tagit i sönder tennisbollen hon fick av Elin. Jag har plockat upp alla bitar så hon inte tuggar upp dem... Just nu ser hon ganska nöjd ut med att få vara här. Fast hon mopsar lite med mig. Tycker nog att vi ska busa. Mmm, vilken suck jag fick där.

Henke kommer in till mig ikväll, Checke tittar kanske också förbi. Ikväll funderar jag och Elin (hoppas även Checke hänger på) att gå ner på stan. Lär vara mycket folk ute med tanke på Rögles match, HEJA RBK! Det blir  förmodligen en sväng på Torstens och Bahnhof. Dock utan alkohol. Asså, det är bara 1 vecka kvar till Lidingöloppet! Sen är vi klara med Tjejklassikern.


Har förresten träffat lille Jonathan idag. Aaaaa, jag blir sjuk. Han är så fin och söt! Han verkade trivas i sin fasters famn. :)


Imorgon blir det nog gym och lite löpning för oss båda. Elins förkylning börjar ge med sig också.


Trevlig kväll!


Over and out.

Mysan

Ovido - Quiz & Flashcards