Alla inlägg den 14 september 2008

Av My & Elin - 14 september 2008 09:14

Vi tog en promenad imorse kl 8.30 Elin ville gärna att vi skulle gå till ICA eller Hemköp, hon behövde tandkräm... Vi begav oss längst bort, hade ju gått om tid. Lite kyligt ute! Varför måste hösten vara här redan?


Byggan:

Jag är lite nervös om vi ska få spelet att fungera lite bättre än de senaste matcherna. Om inte annat så hoppas jag att vi håller tätt bakåt även om vi inte gör så många mål. Annars känns det bra tycker jag.

Pressen börjar komma nu, har ju gjort mål i båda matcherna. Detta är en ny situation för mig. Jag har aldrig stått inför denna pressen att behöva göra mål. Jag har alltid passat innan. Men det är kul. Än så länge känns det inte så mycket press för målen har varit höstlöv, förutom backhand-målet, det var välplacerat.

Jag har sovit gott och drömt mycket, dock inte om innebandyspel. Det ska bli roligt att se reaktionerna på skivan som jag och Marlan sluförde igår. Eftersom Marlan ville ha lite gamla godingar så vi får se om tjejerna kommer ihåg dem eller sågar dem.


My:

Perfekt med en promenad på morgonkvisten så kroppen kommer igång.

Lyssnar just nu på mina taggelåtar. Jag hoppas att även Marlan och Elin tog med dem på skivan?!

Ska bli riktigt kul att spela match, längtar! Känner mig på riktigt bra humör för innebandy idag. Lite sådär krigs och slåss-sugen, sånt där att de ska flyga över sargen... Ska inte dra på mig någon utvisning.

Jag känner ingen press till att göra några mål. Hmm.

Nu måste jag fylla på förrådet, någon macka till i magen. Jag ska dessutom packa min och Elins "matsäck" efter match. Hon kommer bli galen på mig ifall jag glömmer det... Det blir dock ingen banan idag. Elin gillar bara gröna bananer och det har jag inga. Det blir istället kardemummabulle och russin.


Här kommer en bild på oss när vi fulade oss igår kväll.


Over and out.


Ovido - Quiz & Flashcards