Alla inlägg den 23 september 2008

Av My & Elin - 23 september 2008 13:07

Ikväll smäller det i Malmö. Det är dags för seriepremiär mellan KFUM Malmö och glödheta Å/K...

Får att alla ska hänga med i svängarna rekommenderar vi att ni går in på www.akibs.se klickar vidare på damer och sedan på Elleps blogg. Där har han tippat årets lag. Intressant!

Hur känns det?


Elin:

Känner mig lugn inför matchen. Blir ju lite extra taggad när Ellep tippar oss på en 5:e placering! Nu ska vi in och krossa.

Är för övrigt lite förkyld fortfarande men gör allt för att det inte ska bryta ut. Att ha match så här tidigt en vardag är väl inte heller det optimala men jag får tagga till det sista i bilen på väg ner till Malmö.

Katta hoppas du kommer ihåg skivan! Har precis käkat en stor portion lasagne och har frukt och macka till efter middagen. 

My:

Mina vanliga symptom inför match brukar ju vara ständiga besök på toaletten. De är precis som vanligt, men jag har även fått något nytt! Har en riktig "spykänsla". Jag vill helst inte diskutera detta bara, för rrrrrrrrrrrrr. Är otroligt taggad och längtar tills kl är 18, då släpper allt ut i energi istället!

Har dessutom fått lite extra tändvätska när man läst Elleps placering på oss under säsongen, 5:e plats. Hmm. Jag anser topp 3! Att vi dessutom kommer under våra gamla lagkamrater är inte så roligt! Det är väl bara för oss att bevisa att vi ska komma högre upp!

Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards